Στην Κορινθία έψαχναν διακινητή κοκαΐνης στην Αθήνα τον βρήκαν…

“Στην Κορινθία έψαχναν διακινητή κοκαΐνης στην Αθήνα τον βρήκαν

Οι έρευνες για τον εντοπισμό ενός 59χρονου Έλληνα, για τον οποίο είχαν πληροφορίες ότι διακινούσε ποσότητες κοκαΐνης στην Κορινθία, οδήγησαν τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Κορίνθου μέχρι την Αθήνα όπου διαπίστωσαν ότι κατοικεί μόνιμα. Αφού ανακάλυψαν την διεύθυνσή του, οργάνωσαν επιχείρηση για να τον συλλάβουν.

Ο δράστης αιφνιδιάστηκε όταν τους είδε στην πόρτα το, αλλά δεν τόλμησε να προσπαθήσει να διαφύγει και βρέθηκε αμέσως με χειροπέδες. Κατά την έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν ποσότητες κοκαΐνης συνολικού βάρους 142,9 γραμμαρίων, κατεργασμένη κάνναβη τύπου «σοκολάτα» βάρους 6,72 γραμμαρίων, μια σιδερογροθιά και μια ζυγαριά ακριβείας.

Το πόσο «αποδοτική» ήταν για τον 59χρονο η πώληση της λευκής σκόνης, αποδείχθηκε από τα «ζεστά» μετρητά ύψους 18.500 ευρώ που έκρυβε στο σπίτι και κατασχέθηκαν! Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, που άσκησε δίωξη σε βάρος του για διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση του νόμου για τα όπλα”, αναφέρθηκε στο protothema.gr.

ΣΣ. Για υπενθύμιση δείτε την ανάρτηση στις 07 Οκτωβρίου 2020 με τίτλο: “Επιτυχία της ασφάλειας Κορίνθου- Κατάσχεσε ποσότητες κοκαΐνης και χασίς (φωτο)”