Στην Κόρινθο ενημερώνουν τους πολίτες για να μην μείνουν από το νερό της Στυμφαλίας και τα χωριά στο Κιάτο…έχουν ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΝΕΡΟ!!!

Σε χθεσινή ανάρτηση από το δήμο Κορινθίων αναφέρθηκε:

Και στο Κιάτο μένουν από νερό!

Στο δήμο Κορινθίων προληπτικά λένε στους κατοίκους τις ημέρες του καύσωνα να περιορίσουν την κατανάλωση για να μην μείνουν από το νερό της ΣΤΥΜΦΑΛΙΑΣ και στο δήμο Σικυωνίων, με δήμαρχο τόσα χρόνια τον Σ. Σταματόπουλο, όχι μόνο δεν υπάρχει ΠΟΣΙΜΟ νερό από τη Στυμφαλία στα χωριά της περιοχής αλλά μένουν και από νερό οι κάτοικοι!

Κατά τα άλλα από το δήμο Σικυωνίων στέλνουν δελτία τύπου με …βαρύγδουπους τίτλους χαρακτηρίζοντας τον δήμαρχο Σικυωνίων ως “γκουρού των χρηματοδοτήσεων” (!!!) και σε θέματα που αφορούν την ύδρευση!!! Και στο παρακάτω δελτίο τύπου μιλούν για ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ τη στιγμή που μόνο στο Διμηνιό …έχει χαθεί η μπάλα και έχει βουίξει το πανελλήνιο!

…Αυτά μόνο στο δήμο Σικυωνίων!

“Ο γκουρού των χρηματοδοτήσεων”, αναφέρουν από το δήμο Σικυωνίων!!!

Σε ανακοίνωση από το δήμο Σικυωνίων αναφέρθηκε μεταξύ άλλων:

Μια νέα μεγάλη χρηματοδότηση εξασφάλισε ο δήμος Σικυωνίων, από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» αυτή τη φορά, ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ για υποδομές ύδρευσης.

Τα έργα αφορούν κυρίως την κατασκευή δεξαμενών ύδρευσης μεγάλης χωρητικότητας, την αντικατάσταση του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης της Κοινότητας Διμηνιού, επεκτάσεις δικτύων ύδρευσης μεγαλύτερης διατομής προς Τραγάνα, Μούλκι, Πάσιο, περιοχή Αρκούδακαι παραλιακή ζώνη Διμηνιού, Κάτω Διμηνιού, Κιάτου.

Αποτελούν τη συνέχεια των μεγάλων έργων υδροδότησης του δήμου Σικυωνίων, από τις πηγές της Στυμφαλίας, συμπληρώνοντας, επεκτείνοντας και εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη παροχή καθαρού πόσιμου νερού σε χωριά και γειτονιές της πόλης του Κιάτου, αλλά και προνοώντας για την κάλυψη μελλοντικών αναγκών.

Ο δήμαρχος Σικυωνίων – που όχι άδικα χαρακτηρίζεται από πολλούς ως ο ‘γκουρού’ των χρηματοδοτήσεων – δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από τη νέα χρηματοδότηση, ευχαρίστησε και συγχάρηκε τις υπηρεσίες του δήμου και της ΔΕΥΑΣ, υπογραμμίζοντας ότι η επιτυχία είναι συλλογική…”

ΣΣ. Μήπως θα ταίριαζε καλύτερα για τον δήμαρχο ο …γκουρού της ταλαιπωρίας των κατοίκων λόγω έλλειψης πόσιμου (και όχι μόνο) νερού; Λέμε μήπως!