Στην οικογένεια της Hilton εντάσσεται αυτό το ξενοδοχείο στην Κορινθία…

“Στην οικογένεια της Hilton εντάσσονται δύο resorts της Brown Hotels σε Κορινθία και Κρήτη.

Σήμερα θα γίνει και η επίσημη ανακοίνωση από τις δύο εταιρείες, αλλά έχει ήδη γίνει γνωστό από τη Hilton ότι δύο νέα ξενοδοχεία της Brown Hotels σε Αγίους Θεοδώρους και Χανιά έχουν ενταχθεί στο χαρτοφυλάκιο του brand Curio Collection by Hilton.

Ο λόγος για το Isla Brown Corinthia και το Isla Brown Chania.

Ήδη στην ιστοσελίδα της Hilton τα ξενοδοχεία προσφέρονται πλέον με το νέο τους πλήρες όνομα υπό το νέο brand.

Με την ένταξη των δύο ξενοδοχείων της Brown, το χαρτοφυλάκιο του Curio Collection αριθμεί πλέον 7 μονάδες σε όλη την Ελλάδα (Κρήτη, Ρόδο, Σαντορίνη)

Isla Brown Corinthia

Τον Ιούνιο του 2ο22 άνοιξε το πρώτο 5άστερο resort της Brown Hotels στην Ελλάδα στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας.

Πρόκειται για το Isla Brown Corinthia με δυναμικότητα 166 δωματίων.

Το νέο ξενοδοχείο έγινε στο κτίριο του ιστορικού ξενοδοχείου “Χανικιάν” στην περιοχή, που ξεκίνησε στα μέσα της δεκαετίας του ’70 υπό τη διοίκηση τριών αδερφών αρμενικής καταγωγής.

Τη δεκαετία του ’80 και κυριως ’90 όμως άρχισε η πτώση. Άλλαξε μάλιστα το 1988 και χέρια αλλά αυτό δεν κατέστησε δυνατόν να ξαναβρεί το ξενοδοχείο το βηματισμό του. Τελικά, το 2001 έκλεισε οριστικά.

Από το 2020, που πέρασε στα χέρια της Brown Hotels, υπέστη ολική ανακαίνιση με στόχο τη μετατροπή του σε 5άστερο resort…”, αναφέρεται μεταξύ άλλων στο bizness.gr