Συνάντηση του Νίκα με τον πρόεδρο του επιμελητηρίου Κορινθίας -…Ο Οικονόμου ως τι συμμετείχε στη συζήτηση;

Από την περιφέρεια Πελοποννήσου ανακοινώνεται: “Συνάντηση είχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, την Παρασκευή 10 Μαρτίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κορινθίας Παναγιώτη Λουζιώτη.

Στη συνάντηση, παρουσία και του αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού και Ενέργειας Γιώργου Οικονόμου, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στον επιχειρηματικό κόσμο, όπως επίσης και η στήριξη από την Περιφέρεια της διοργάνωσης εκδηλώσεων επιχειρηματικού ενδιαφέροντος από το Επιμελητήριο Κορινθίας”.

Διαβάζοντας την παραπάνω ανακοίνωση της περιφέρειας (δημοσιεύοντας και την παραπάνω φωτογραφία) μας δημιουργούνται δύο ερωτήματα:

  1. Ο Σ.Μουρίκης που είναι και αντιπρόεδρος στο επιμελητήριο Κορινθίας αλλά και στενός συνεργάτης του Νίκα (στην Αναπτυξιακή) γιατί δεν είναι στην παραπάνω φωτογραφία και δεν αναφέρεται στην ανακοίνωση της περιφέρειας; Ξέχασαν να τον αναφέρουν ή ο Μουρίκης έχει κάποιο λόγο να απουσιάζει από αυτή τη συνάντηση; …Τρέχει κάτι και δεν το ξέρουμε;
  2. Ο Οικονόμου …τι δουλειά είχε να βρίσκεται σε αυτή τη συζήτηση; Είναι θεματικός αντιπεριφερειάρχης αθλητισμού και ενέργειας. Τι δουλειά είχε σε συνάντηση που είχε να κάνει με εμπόρους και επιχειρηματίες της Κορινθίας; …Κάτι τέτοια βλέπουν και οι έμποροι και αναρωτιούνται τι συμβαίνει εκεί στην περιφέρεια! Εκτός και αν ο Οικονόμου έχει τόσο μεγάλη ανάγκη να φαίνεται ότι είναι κοντά στον Νίκα …και όπου βλέπει φως μπαίνει! …Αφήνουμε τα συμπεράσματα στους Κορίνθιους (πολίτες, εμπόρους και επιχειρηματίες)

Κ.Ν