…Συνέβη στην Κορινθία! Ο Γ. Οικονόμου, παρουσία των Κορίνθιων αντιπεριφερειαρχών, αποδέχθηκε και επίσημα τη θέση που του έδωσε ο Νίκας!!!

-Του Φώτη Νικολακόπουλου

Αυτά που συμβαίνουν σε πολιτικό επίπεδο στην περιφέρεια Πελοποννήσου με περιφερειάρχη τον Π. Νίκα …δεν έχουν προηγούμενο!

Χθες ο Γ. Οικονόμου, που ήταν υποψήφιος με τον Π. Τατούλη, …αλλά την έκανε και από αυτόν τον συνδυασμό (!!!), αποδέχθηκε και επίσημα τη θέση του εντεταλμένου συμβούλου του περιφερειάρχη Π. Νίκα σε εξειδικευμένα θέματα της Π.Ε. Κορινθίας και ανέλαβε τα καθήκοντά του!!!

Μάλιστα ο Οικονόμου έσπευσε να το δημοσιεύσει στο facebook και να αναφέρει ότι ευχαριστεί τον περιφερειάρχη για την εμπιστοσύνη και την δυνατότητα που του δίνεται να εργαστεί για την Κορινθία μας!!!

…Να υπενθυμίσουμε μόνο ότι Ο Γ. Οικονόμου όταν ήταν στον συνδυασμό του τέως δημάρχου Κορινθίων Αλ. Πνευματικού, έφτασε στο σημείο ο ίδιος ο Πνευματικός (με την ιδιότητα του δημάρχου τότε), να του αναφέρει ΞΕΚΑΘΑΡΑ μέσα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου ότι ως εκλεγμένος αιρετός της παράταξής του και πρόεδρος ενός νομικού προσώπου έπαιρνε δουλειές για τον εαυτό του!!!

…Και τώρα ο Οικονόμου γράφει για την εμπιστοσύνη του περιφερειάρχη και την δυνατότητα που του δίνεται να εργαστεί για την Κορινθία μας!!!

…Και βρέθηκαν στην ίδια αίθουσα τόσο ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Τ. Γκιολής (γνωστός και για τις καταδικαστικές αποφάσεις σε βάρος του για παράνομες συνταγογραφήσεις), όσο και οι άλλοι δύο εκλεγμένοι Κορίνθιοι αντιπεριφερειάρχες με τον συνδυασμό του Π. Νίκα, Βυτινιώτης και Κόρκα για να συζητήσουν με τον Οικονόμου (!!!) για την εξέλιξη των έργων που εκτελούνται στην Κορινθία!!!

Και εσύ απλέ Κορίνθιε με όλα αυτά που διαβάζεις …τι δεν καταλαβαίνεις!

Αυτές οι επιλογές του Π. Νίκα κυριολεκτικά …βγάζουν μάτι! Πλέον τα περιμένουμε όλα από τον ίδιο!

Σε ανάρτησή του στο facebook ο Κορίνθιος επιχειρηματίας Γ. Οικονόμου ανέφερε:

Ελπίζουμε να μην φτάσει στο σημείο και ο Νίκας να καταγγείλλει μελλοντικά τον Οικονόμου ότι μέσα από τη θέση που του ανέθεσε φρόντιζε με κάποιο τρόπο …να παίρνει δουλειές για τον εαυτό του!

Σίγουρα αυτή η “ρετσινιά” του πρώην δημάρχου Κορινθίων θα ακολουθεί πάντα τον Γ. Οικονόμου (θα φροντίζουμε να την υπενθυμίζουμε και εμείς όταν θα κάνουμε στο εξής την οποιαδήποτε αναφορά για τον ίδιο…)

Γιατί εμείς άλλη εικόνα θέλουμε να έχουμε για τους πολιτικούς μας…

Δείτε και τις φωτογραφίες:

ΣΣ. Για υπενθύμιση δείτε την ανάρτηση: ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Το “τερμάτισε” ο Γ. Οικονόμου! -…Την πάτησε και ο Τατούλης! -…Ποιος θα είναι άραγε ο επόμενος που θα τον εμπιστευτεί;