Συνταξιούχος ο Κόλλιας ή υπάλληλος; -Καμία απάντηση από τον ίδιο που διεκδικεί την ψήφο των Κορίνθιων!

Οι πολίτες θα κληθούν την ερχόμενη Κυριακή να ψηφίσουν τα άτομα που θα εμπιστευτούν να τους εκπροσωπήσουν στην βουλή. Το πάνω χέρι σε αυτές τις εκλογές το έχει το κόμμα της ΝΔ όπου και θα βγάλει τις περισσότερες έδρες. Στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Κορινθία πολλοί είναι αυτοί που δεν μπορούν να αντιληφθούν …τι είδους ανανέωση υπήρξε!

Εκτός από τους δύο, Δήμα και Ταγαρά που δικαιούνταν να είναι στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ καθώς ήταν και οι πρώτοι σε σταυρούς στις περασμένες εθνικές εκλογές (εξάλλου όλοι τους είχαν σίγουρους υποψήφιους) συμπεριλήφθηκε και ο Κ. Κόλλιας που είχε έρθει αρκετά πίσω από τους πρώτους δύο!!!

Εκεί που ο Κόλλιας θεωρούνταν από αρκετούς εκτός ψηφοδελτίου ο Μητσοτάκης …προφανώς είδε την ανανέωση στο πρόσωπό του!

Για τον Κ. Κόλλια λοιπόν τίθεται και άλλο θέμα που συζητιέται στην Κορινθία, το γράψαμε εγκαίρως, αλλά ο ίδιος αποφεύγει (τουλάχιστον μέχρι σήμερα) να απαντήσει! Είναι συνταξιούχος ή εν ενεργεία υπάλληλος της ΔΕΗ; Για να δούνε και οι Κορίνθιοι τι συμβαίνει με την περίπτωσή του και αν κληθούν να ψηφίσουν έναν συνταξιούχο!

Γιατί από την ανακοίνωση της ΝΔ ο Κόλλιας παρουσιάστηκε ως υπάλληλος της ΔΕΗ!

Δείτε πως παρουσιάστηκαν από την ΝΔ οι υποψήφιοι στην Κορινθία:

Ρωτάμε λοιπόν ξανά υπενθυμίζοντας την ανάρτηση στις 21 Ιουνίου:

“Είναι ακόμα ο Κόλλιας υπάλληλος ή συνταξιούχος;

Αν είναι συνταξιούχος, γιατί δεν γράφει π.χ συνταξιούχος δημοσίου; Υπάρχει
κάποιο πρόβλημα με τη… λέξη;

Αν είναι ακόμα υπάλληλος, πήγε κανονικά στη δουλειά του στη
ΔΕΗ από το 2015 που δεν εξελέγη και μέχρι και σήμερα εργάζεται;

Πήγε ή δεν πήγε τελικά…;

Γιατί αν… δεν γύρισε ποτέ στη ΔΕΗ και την υπηρεσία του, τότε το μήνυμα που
στέλνει στους πολίτες είναι λάθος.

Μήπως κάποιος λέει την μισή αλήθεια λίγο πριν τις εκλογές ή…;”

ΣΣ. Αλήθεια πόσο πίσω έμεινε ο Κ. Κόλλιας από τους Δήμα και Ταγαρά στις περασμένες εθνικές εκλογές; Τα νούμερα τα θυμάται ο Κ. Κόλλιας ή μάλλον θα χρειαστεί να τα υπενθυμίσουμε ξανά εντός της εβδομάδας; Εκεί θα βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του!

Ο Κόλλιας από ότι φαίνεται θα δώσει μεγάλη μάχη με την Μ. Σούκουλη για την τρίτη θέση σε ότι αφορά το ψηφοδέλτιο της ΝΔ.

Οι άλλες δύο γυναίκες, Παπακωνσταντίνου και Αναγνωσταρά, δεν φαίνεται για την ώρα να έχουν καμία ελπίδα καθώς είναι σχεδόν άγνωστες στους Κορίνθιους. Ο πρόεδρος της ΝΔ ανανέωσε το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Κορινθία …με πρόσωπα που διαμένουν στην Αθήνα!!!

Τα σχόλια δικά σας…

Κ.Ν