…Σύντομα “ξέφραγο αμπέλι” η Κορινθία με την ΑΝΟΧΗ των βο(υ)λευτών μας;

Του Φώτη Νικολακόπουλου

Με έκπληξη άκουσα ότι πολύ σύντομα (τις επόμενες μέρες δηλαδή) σύμφωνα με διάταγμα, θα πρέπει να φύγουν από την Κορινθία περίπου 50 αστυνομικοί για να ενισχυθούν άλλες περιοχές (πχ. τα νησιά)!!!

Αντί να ενισχυθεί η αστυνομική διεύθυνση Κορινθίας σε προσωπικό θα κάνουν το «μαγικό» να εξαφανίσουν και αυτούς που υπάρχουν;

Αν συμβεί τελικά αυτό σε ένα νομό που οι κλοπές δεν έχουν τέλος …τότε χαιρετίσματα στους πολιτικούς μας! Υποτίθεται ότι έχουμε τρεις βουλευτές της κυβέρνησης και οι δύο μάλιστα υφυπουργοί!!!

Τότε θα μιλάμε για ξέφραγο αμπέλι στην Κορινθία με την ΑΝΟΧΗ των βουλευτών μας που μέχρι τώρα έχουν βολευτεί στη θέση τους και στο μισθό τους “ξεχνώντας” τα σοβαρά προβλήματα που απασχολούν τους Κορίνθιους πολίτες!

Δεν είδα και μία ανακοίνωση αντίδρασης στα ΜΜΕ, ως τώρα τουλάχιστον, από τους βουλευτές μας για το παραπάνω θέμα!

Αν όμως με παρεμβάσεις τους δεν κρατήσουν έστω τους αστυνομικούς που υπάρχουν αυτό λογικά θα είναι και η “ταφόπλακά τους” στις ερχόμενες εκλογές

Σε ότι αφορά τώρα τον πρόεδρο της ένωσης αστυνομικών Κορινθίας Χ.Βλαχοπάνο, …που είναι ο καυστικός του λόγος, που είναι οι αιχμές στην κυβέρνηση και στους Κορίνθιους βουλευτές της κυβέρνησης;

Στο άκουσμα και ΜΟΝΟ της παραπάνω είδησης έπρεπε να είναι “στα κάγκελα” και όχι να μένει σε κάποιες ήπιες δηλώσεις σε τοπικά ΜΜΕ, αναφέροντας κυρίως στο πρόβλημα που θα δημιουργηθεί και καλώντας τους πολιτικούς του νομού να αντιδράσουν!

Ο Βλαχοπάνος όταν συμβαίνει κάτι καλό (που θεωρεί ο ίδιος) δεν είναι αυτός που σπεύδει να δώσει τα εύσημα στους πολιτικούς μας; …Τώρα τι κάνει; Θα περίμενα  άλλη αντίδραση από τον πρόεδρο!

Για το καλό όλων των Κορίνθιων πολιτών οι πολιτικοί μας ας λάβουν τα μέτρα τους ΑΜΕΣΑ για να μην φύγει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ αστυνομικός. Σε διαφορετική περίπτωση οι Κορίνθιοι πολίτες ας αφήσουν τα κλειδιά πάνω στις πόρτες των σπιτιών τους. Αφού οι επιτήδειοι θα τους κλέψουν που θα τους κλέψουν, τουλάχιστον να μην τους κάνουν ζημιές!

Αυτά για σήμερα …με την ελπίδα να μην απομακρυνθεί τελικά ούτε ένας αστυνομικός!