“Σώζω Όλους Όσους Προσκολλώνται Πάνω Μου”

-Απόσπασμα από τα μηνύματα της Αληθινής Εν Θεώ Ζωής…

«Σώζω Όλους Όσους Προσκολλώνται Πάνω Μου

23 Απριλίου 1989

Ευλογημένος να είναι ο Κύριος μου
που μας βοήθησε να συναχθούμε στο Όνομά Του.
O Κύριος είναι καλός,
ακόμη και με όσους δεν το αξίζουν.
Κύριέ Μου, ανταποκρίθηκες στις προσευχές μας,
ανταποκρίθηκες στη νηστεία και στις θυσίες
που Σου πρόσφεραν τα αγαπημένα Σου παιδιά.
Ευλογώ το Όνομά Σου.
Ευλογούμε το Όνομά Σου.
“Είναι καλός ο Κύριος, αιώνιο το Έλεός Του
και από γενεά σε γενεά απλώνεται η αλήθειά Του”.
Ελάτε να υπηρετήσουμε τον Κύριο.

Είμαι ο Κύριος και σε αγαπώ. Μπροστά στα μάτια των διωκτών σου, θα σε θρέψω. Να είστε ευλογημένοι όλοι εσείς που ακούσατε και αναγνωρίσατε το κάλεσμα του Ποιμένα. Να είστε ευλογημένοι όλοι εσείς που Μου προσφέρατε θυσίες.

Σώζω όλους όσους προσκολλώνται πάνω Μου. Τα Χέρια Μου είναι το λίκνο σας, η Ιερή Μου Καρδιά, το Καταφύγιό σας. Είμαι ο Θεός σας κι εσείς ο λαός Μου. Χαρείτε! Χαρείτε, αγαπημένοι. Μην προσπαθείτε να καταλάβετε για ποιον λόγο η Φωνή Μου μεταφέρεται μέσα απ’ αυτό το αδύναμο όργανο, πιστέψτε με καρδιά ειλικρινή. Αποφύγετε να Με προκαλέσετε, γίνετε ευάρεστοι στα Μάτια Μου σαν αθώα και αγνά παιδιά.

Κοιτάξτε την Ιερή Μου Καρδιά. Είμαι μπροστά σας και εκθέτω σε όλους σας την Καρδιά Μου. Νιώστε τη φλογερή Αγάπη Μου για εσάς. Μη Μου αντιστέκεστε, μην αντιστέκεστε στην έκκλησή Μου, ελάτε κοντά Μου κι επιτρέψτε Μου να σας βυθίσω στα βάθη της Ιερής Μου Καρδιάς. Η Καρδιά Μου να γίνει το Καταφύγιό σας . Πώς θα μπορούσα να μη σπεύσω σε βοήθειά σας, αγαπημένοι Μου; Εγώ, που Είμαι η Ανυπέρβλητη Πηγή της Αγάπης, θα σας εγκαταλείψω ποτέ;

Η αγωνιώδης κραυγή σας αντήχησε σε όλο τον Ουρανό, άκουσα την παράκλησή σας από τη γη. Όχι, αγαπημένοι, μη φοβάστε. Τα Μάτια Μου βλέπουν τα πάντα, ακούω τα πάντα και σας βεβαιώνω πως θα οδηγήσω κάθε βήμα που κάνετε και θα το ευλογήσω. Είμαι ο Αφοσιωμένος σας Φύλακας κι ο Αμπελώνας Μου θα ποτιστεί και θα φροντιστεί από το Ίδιο Μου το Χέρι. Θα Τον φυλάξω, ώστε να μην εισχωρήσουν παρείσακτοι στον Αμπελώνα Μου τη νύχτα. Όλοι όσοι θέλουν να έρθουν και να δουν τον Αμπελώνα Μου, ας πλησιάσουν στο φως της μέρας, μόνο οι αλεπούδες έρχονται τη νύχτα. Σηκωθείτε, λοιπόν, την αυγή σαν άνθρωποι συνετοί, και επισκεφθείτε τον Αμπελώνα Μου. Εγώ, ο Κύριος, είμαι ο Φύλακάς Του κι από την Άπειρη Αγάπη Μου και μεγάλη ευσπλαχνία, έρχομαι να αποκαταστήσω τον Αμπελώνα Μου. 

Ευτυχήστε και οι δοξολογίες σας ας ακουστούν στον Ουρανό! Χαρείτε και διακηρύξτε τη Δόξα του Κυρίου. Γίνετε τα μικρά όργανα που μεταφέρουν τον Λόγο Μου. Όσοι κοιμούνται ας ξυπνήσουν στο άκουσμά σας. Διακηρύξτε σε όλα τα έθνη την Αγάπη Μου, όσοι απομακρύνθηκαν από κοντά Μου ας επιστρέψουν, δεν θα τους αρνηθώ. Παρότι οι καρδιές τους είναι αδιάφορες και οι αμαρτίες τους κατακόκκινες, θα τους δείξω τα Πλούτη της Σπλαχνικής Μου Καρδιάς. Ψάλτε και χαρείτε γιατί θα παραμείνω ανάμεσά σας μέχρι το τέλος».

ΣΣ. Δείτε στην korinthiannews.gr το μήνυμα της εβδομάδας από το βιβλίο της “Αληθινής Εν Θεώ Ζωής”, το οποίο θα μπορείτε να βρείτε στο αντίστοιχο banner δεξιά στη σελίδα μας…