…Τα είδαν όλα οι οδηγοί στα διόδια του Ισθμού!

“Δεν είχε προηγούμενο η ταλαιπωρία των οδηγών στην εθνική Αθηνών – Κορίνθου. Χθες τα ξημερώματα, η κυκλοφορία διακόπηκε λόγω των καταστροφών που προκάλεσε η κακοκαιρία «Γηρυόνης» στην Κινέτα.

Χρειάστηκε να περάσουν πολλές ώρες έως ότου να καταφέρουν οι αρχές να ανοίξουν το ένα ρεύμα, αυτό προς Αθήνα. Χθες, λίγο μετά τις 11:30, έγινε γνωστό πως η Εθνική Αθηνών – Κορίνθου, στο ρεύμα προς Αθήνα δόθηκε ξανά στην κυκλοφορία, αλλά αυτό δεν σήμαινε ότι τελειώσαν τα… βάσανα των οδηγών που για ώρες ήταν ακινητοποιημένοι στα διόδια της Κορίνθου.

Η Εθνική Αθηνών – Κορίνθου έκλεισε στο ρεύμα προς Κόρινθο από το 54ο χιλιόμετρο μέχρι το 62ο χιλιόμετρο και στο ρεύμα προς Αθήνα από το 62ο χιλιόμετρο και η Τροχαία σταματούσε τα αυτοκίνητα στα διόδια της Ελευσίνας και του Ισθμού!

Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες που έστειλε στο newsit.gr οδηγός που τα ξημερώματα της Δευτέρας επέστρεφε στην Αθήνα από το Αγρίνιο. Έφτασε στα διόδια της Κορίνθου περίπου στις 06:30 το πρωί και… εκεί παρέμενε σχεδόν μέχρι το μεσημέρι…”, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε αθηναικά ΜΜΕ

Κ.Ν