…Τα κατάφεραν πάλι! Καλοκαιριάτικα η Κόρινθος μένει χωρίς νερό! -Ζητούν ΠΑΛΙ την κατανόηση και υπομονή των πολιτών!

(12:15)

…Πάλι τα ίδια! Η πρωτεύουσα του νομού, η Κόρινθος, μένει καλοκαιριάτικα χωρίς νερό! Δήμαρχε από εδώ και στο εξής που θα υπάρχει μεγαλύτερη προσέλευση τουριστών, παραθεριστών …τι να περιμένουν οι Κορίνθιοι; Μην φτάνετε τους πολίτες στα όριά τους όπως έγινε πάλι πρόσφατα (δείτε τη σχετική ανάρτηση τον Μάρτιο με τίτλο: “…Τα κατάφεραν στην Κόρινθο! Έμεινε από νερό η πόλη τη στιγμή που βρίσκεται σε έξαρση ο κορωνοϊός πανελλαδικά! -Τι αναφέρει η νέα ανακοίνωση…”

Από το δήμο Κορινθίων αναφέρεται: «Λόγω σοβαρής βλάβης στον κεντρικό αγωγό υδροδότησης από Στυμφαλία στην περιοχή Πεντεσκούφι και της υπερβολικής κατανάλωσης των  τελευταίων ημερών , οι δεξαμενές της Κορίνθου δεν αναπλήρωσαν το απόθεματά τους κατά τη διάρκεια της νύχτας,  με αποτέλεσμα να υπάρξει στην διάρκεια της ημέρας διακοπή νερού στην πόλη της Κορίνθου, στα Εξαμίλια και την Ξυλοκέριζα.

Οι πολίτες καλούνται να περιορίσουν την κατανάλωση νερού στις απολύτως απαραίτητες χρήσεις καθώς επίσης και να μεριμνήσουν για την κάλυψη των αναγκών τους έως ότου αποκατασταθεί η βλάβη.

 Η ΔΕΥΑΚ εργάζεται για την άμεση αποκατάσταση της βλάβης.

Η ομαλή υδροδότηση θα αποκατασταθεί τις απογευματινές ώρες και παρακαλούμε, καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας να περιοριστεί η χρήση του νερού ώστε να αναπληρωθούν τα αποθέματα.

Ζητούμε την υπομονή, την κατανόηση και την συνδρομή όλων».

Φώτης Νικολακόπουλος