“Τα παιδιά Μου, Μου γύρισαν την πλάτη -Μην κάνετε το κακό και το κακό δεν θα πέσει πάνω σας”

-Απόσπασμα από τα μηνύματα της Αληθινής Εν Θεώ Ζωής…

«Τα Παιδιά Μου, Μου Γύρισαν Την Πλάτη -Μην Κάνετε Το Κακό Και Το Κακό Δεν Θα Πέσει Πάνω Σας

29 Μαρτίου 1989

Ειρήνη σε σας. 

Είμαι ο Κύριος, νιώστε την Παρουσία Μου, διακρίνετε την Παρουσία Μου. Έρχομαι σήμερα κοντά σας για να σας μιλήσω μέσω της δούλης Μου. Είμαι πάντοτε μαζί σας, κάθε λεπτό της ζωής σας. Η Ιερή Μου Καρδιά χαίρεται νιώθοντας την αγάπη σας για Μένα. Πρόβατά Μου, ήθελα πάντα να σας συνάξω όλους στους Κόλπους Μου και να σας κρύψω από τον πονηρό! Σας αγαπώ, σας αγαπώ με μια αγάπη αιώνια, μια φλογερή αγάπη που θα αντιληφθείτε μόνο όταν βρεθείτε στον Oυρανό.

Κι όμως, παρά την Απύθμενη Αγάπη Μου, τα περισσότερα παιδιά Μου Μού γύρισαν την πλάτη … Λησμόνησαν τo Πάθος Μου. Και με την πρόοδο, το Όνομά Μου δεν σημαίνει τίποτε γι’ αυτούς. Δώστε τους είδωλα και θα είναι οι πρώτοι που θα τα λατρέψουν, δώστε τους ό, τι είναι Άγιο και θα Το ειρωνευτούν.

Εγώ, ο Άγιός σας, υποφέρω και το Σώμα Μου έχει ακρωτηριαστεί από την ανυπακοή, την ανηθικότητα και την κακία του σκοτεινού αυτού κόσμου! Αχ δημιουργία! Η πονεμένη Μου Κραυγή τραντάζει όλο τον Oυρανό και κάνει τους αγγέλους Μου να τρέμουν και να πέφτουν καταγής. Ακόμη δεν Με ακούσατε, κόρες και γιοι Μου; Oι Κραυγές Μου από ψηλά κάνουν ακόμη και τους δαίμονες να απορούν για την αδιαφορία σας … Δάκρυα Αίματος πλημμυρίζουν τα Μάτια Μου, μέρα και νύχτα, ώρα με την ώρα, να σας περιμένω ασταμάτητα, έχετε απορρίψει τελείως το Πνεύμα Μου; Η Φωνή Μου αντηχεί μέσα σε τούτη την απελπιστική ερημιά, χωρίς ούτε ένα λιβάδι για να αναπαυθείτε, ούτε μια τρεχούμενη πηγή για να δροσιστείτε.

Κατεβαίνω από το Θρόνο Μου στις παλιές Βοσκές Μου και τις βρίσκω παραμελημένες και απογυμνωμένες. Τα λουλούδια Μου που φύτεψα με το Χέρι Μου με πολλή αγάπη, μαραίνονται ένα ένα. Τα παρτέρια Μου εγκαταλείφθηκαν και ξεράθηκαν. Τα πηγάδια Μου είναι τώρα μια άδεια, σκονισμένη και σκοτεινή τρύπα όπου φωλιάζουν έχιδνες. Πού πήγαν οι φύλακές Μου; Γιατί παραμέλησαν τον κήπο Μου; Στην επιστροφή Μου θα βρω άραγε κανένα λουλούδι;

To Πνεύμα Μου συνθλίβεται από έλλειψη αγάπης, έλλειψη πίστης, έλλειψη ειρήνης. Παιδιά της Ιερής Μου Καρδιάς, ακούστε την Κραυγή Μου μέσα σ’ αυτή την ερημιά. Αναγνωρίστε τη Φωνή Μου, τουλάχιστον αναγνωρίστε τους Καιρούς! Ελάτε όλοι εσείς που δεν έχετε συμφιλιωθεί μαζί Μου, ελάτε να συμφιλιωθείτε τώρα. Οι ανομίες σας έχουν διαπεράσει την αιωνιότητα και σας απομάκρυναν από κοντά Μου. Μην κάνετε το κακό και το κακό δεν θα πέσει πάνω σας. Να είστε καλοί μεταξύ σας, να αγαπάτε ο ένας τον άλλο, να συγχωρείτε τους εχθρούς σας. Επαναλαμβάνω τα Λόγια Μου που τα γνωρίζετε όλοι, αλλά πόσοι από σας τα βάζουν σε πράξη;

Προσευχηθείτε με την καρδιά σας. Χρειάζομαι αγάπη. Ελάτε να Με στολίσετε με προσευχές που να βγαίνουν απ’ την καρδιά σας, ελάτε να αντλήσετε από την Καρδιά Μου που είναι Άβυσσος Αγάπης και να γεμίσετε τις καρδιές σας. Σας βεβαιώνω πως οι ώρες τρέχουν, αγαπημένες ψυχές, επιστρέψτε σε Μένα. Ειρήνη! Ειρήνη! Ειρήνη! Φωνάξτε στα έθνη για ειρήνη, ειρήνη για να ενωθείτε! Ειρήνη για να αγαπήσετε! Ειρήνη για να Με δοξάσετε! Πλησιάζει η μέρα που κάθε όραμα που είδαν οι προφήτες Μου θα βγει αληθινό, γιατί ό, τι λέω το πραγματοποιώ πάντα. Προσευχηθείτε, αγαπημένοι, για τον Πέτρο Μου. Προσευχηθείτε για τον Πατριάρχη. Προσευχηθείτε για όλους τους ιερείς Μου… Προσευχηθείτε η Ποίμνη Μου να γίνει μία, όπως Εγώ και ο Πατέρας είμαστε Ένα. Προσευχηθείτε τα πρόβατά Μου να επιστρέψουν και να γίνουν μια Ποίμνη υπό την καθοδήγηση του Πέτρου μέχρι την Επιστροφή Μου.

Ω, μακάρι να ακούγατε και να πειθαρχούσατε! Θέλετε να προσευχηθείτε τώρα το Πάτερ Ημών; Σας ακούω, (…) και σας υπόσχομαι πως θα έρθει η Βασιλεία Μου και το Θέλημά Μου θα γίνει στη γη όπως γίνεται στον Oυρανό. Παιδιά, καρποφορήστε ειρηνικά. Εγώ, ο Κύριος, σας αγαπώ και σας ευλογώ όλους».

ΣΣ. Δείτε στην korinthiannews.gr το μήνυμα της εβδομάδας από το βιβλίο της “Αληθινής Εν Θεώ Ζωής”, το οποίο θα μπορείτε να βρείτε στο αντίστοιχο banner δεξιά στη σελίδα μας…