…Τι έκαναν όταν «συζητήθηκε» το σοβαρό θέμα για την λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού των Αγ. Θεοδώρων!

Από τους περιφερειακούς συμβούλους της Λαϊκής Συσπείρωσης Ν. Γόντικα και Ι. Κελλάρη αναφέρεται μεταξύ άλλων:

 «Σε παρωδία κατάφεραν να μετατρέψουν την συνεδρίαση του Πε.Συ Πελοποννήσου της Τρίτης 5 Μάη μέσω τηλεδιάσκεψης, οι παρατάξεις Νίκα και Τατούλη, με την σιωπηρή ανοχή των υπολοίπων.

Τι και αν στην ημερήσια διάταξη περιλαμβάνονταν σοβαρά θέματα, τα οποία απαιτούσαν να τηρηθεί στοιχειωδώς η διαδικασία που προβλέπει ο κανονισμός λειτουργίας του συμβουλίου, δηλαδή κύκλος ερωτήσεων, τοποθετήσεων κλπ, πριν την ψηφοφορία.

Όταν στη συνέχεια «συζητήθηκε» το σοβαρό θέμα για την λειτουργία του Βιολογικού Καθαρισμού Αγ. Θεοδώρων, θέλησαν να περάσουν άρον- άρον έγκριση προγραμματικής σύμβασης με την ΔΕΥΑ Λουτρακίου, ενώ υπήρχαν σοβαρές αιτιάσεις και ερωτηματικά που αφορούν το έργο και την ίδια την προγραμματική.  

Χωρίς να δώσουν εξηγήσεις, με μια λειψή εισήγηση, χωρίς να φέρουν συγκεκριμένα στοιχεία για το ιστορικό ενός έργου που ρημάζει και δεν λειτούργησε ποτέ, πάλι σε κλίμα σύμπνοιας με την παράταξη Τατούλη, το έκλεισαν περνώντας σε ψηφοφορία, χωρίς να απαντηθούν οι ερωτήσεις που θέσαμε ως παράταξη, χωρίς προκλητικά να αφήσουν τον σύμβουλο της  Λαϊκής Συσπείρωσης  να τοποθετηθεί για ένα θέμα, που χρόνια απασχολεί τους κατοίκους της ταλαιπωρημένης περιοχής, αφήνοντας την υπόθεση πάλι στο μαύρο σκοτάδι…».