Τι δεν ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός …και τα ψίχουλα στην Κορινθία! -Αυτή είναι η Κορινθία που οραματίζεται;

-Του Φώτη Νικολακόπουλου

Ευστοχη η ανάρτηση του περιφερειακού συμβούλου Γ. Πετρίτση ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε: “Αλήθεια όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας που πέρασαν από αυτόν εδώ τον τόπο, οι Κορίνθιοι υπουργοί της , οι νομάρχες και δήμαρχοι που πέρασαν , δεν το είχαν διαπιστώσει ότι θα μας έπεφτε κυριολεκτικά η ΔΙΩΡΥΓΑ στο κεφάλι….Κύριοι έχετε λοιπόν και εσείς μερίδιο ευθύνης για την καθυστέρηση

Μέχρι στιγμής πάντως το μόνο που έχει γίνει για την αναβάθμιση και την αξιοποίηση πέριξ της Διώρυγας είναι μια προτομή του Χ. Τρικούπη , το infokiosk ( αυτό βέβαια είναι πιο παλαιό) και ένα wc ….Αν αυτή είναι η Κορινθία που οραματίζεται ο κ.πρωθυπουργός για το 2030, τότε θα πρέπει να αρχίσουμε να μελαγχολούμε βαριά !!! ΚΡΙΜΑ!!!”

Και σε ένα άλλο σημείο ο Γ. Πετρίστης αναφέρει:

“Δυστυχώς από το «πακτωλό» των 5,5 δις ευρώ και των 200 έργων, που μοίρασε ο πρωθυπουργός κ.Μητσοτάκης από την Τρίπολη στην Κορινθία δεν έδωσε ούτε ψίχουλα!! Ξέχασε ο κ.Μητσοτάκης την Περιφερειακή Ενότητα (Π.Ε.) Κορινθίας και δεν είχε ούτε ένα μεγάλο έργο να ανακοινώσει, ούτε σε ό,τι αφορά τις υποδομές, ούτε σε ό,τι αφορά τον πρωτογενή τομέα και ούτε σε ό,τι αφορά την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας…”

…Χειροκροτούν τις αποφάσεις της κυβέρνησης ακόμα και αν αυτές είναι κατά των Κορίνθιων πολιτών

ΣΣ. Το ότι η Κορινθία είναι σχεδόν “ξεχασμένη” από τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση είμαστε το μοναδικό site που τα γράφει συνεχώς!

Οι Κορίνθιοι βουλευτές της ΝΔ, Δήμας, Ταγαράς και Κόλλιας, πραγματικά αναρωτιόμαστε τι θα πουν στους Κορίνθιους όταν ξεκινήσει η προεκλογική περίοδος και θα αναγκαστούν να γυρίσουν το νομό!

Πραγματικά αναρωτιόμαστε… ποια έργα ανάπτυξης θα ανακοινώσουν και πως θα δικαιολογήσουν τα μεγάλα έργα που δεν έγιναν στην Κορινθία (ίσως χρειαστεί να τους τα θυμίσουμε εμείς ξανά μέχρι τότε)