…Τι είπε πάλι ο Τατούλης μετά την βαριά ήττα σε περιφέρεια και Κορινθία!!!

-Του Φώτη Νικολακόπουλου

Ο τέως περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Τατούλης μετά και την πρόσφατη βαριά ήττα που υπέστη, τόσο στην περιφέρεια όσο και στην Κορινθία έβγαλε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε μεταξύ άλλων: “Η «Νέα Πελοπόννησος»  στάθηκε όρθια, μπόρεσε και έπεισε τους Πελοποννήσιους πολίτες για το πρόγραμμά της…” και στη συνέχεια μίλησε …για τις ευρωεκλογές!!!

Το ότι η πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης έπαθε “στραπάτσο” σε ένα σωρό εκλογικές περιφέρειες και δήμους που στήριξε και έτυχε να κερδίσει την περιφέρεια Πελοποννήσου στηρίζοντας τον Δ. Πτωχό, αυτό για τον Τατούλη …μάλλον περνάει στα ψιλά γράμματα!

Γιατί εμείς θεωρούμε ότι δεν κέρδισε ο Μητσοτάκης απλά οι Πελοποννήσιοι γύρισαν για ακόμα μία φορά την πλάτη στον Τατούλη ο οποίος ως περιφερειάρχης ΑΠΕΤΥΧΕ στα μεγάλα έργα που αφορούν την Πελοπόννησο και φυσικά την Κορινθία! Επίσης ο Τατούλης προκάλεσε ως περιφερειάρχης σε θέματα οικογενειοκρατίας και όχι μόνο! Και οι Πελοποννήσιοι έδειξαν την εμπιστοσύνη τους σε ένα νέο πρόσωπο, τον Δ. Πτωχό, ο οποίος σε συνδυασμό με την κομματική στήριξη που είχε, δεν προκαλεί και έχει δείξει (ως τώρα τουλάχιστον) ότι έχει όρεξη για δουλειά!

Τώρα σε αυτό που λέει ο Τατούλης ότι: “Η «Νέα Πελοπόννησος»  στάθηκε όρθια, μπόρεσε και έπεισε τους Πελοποννήσιους πολίτες”, μετά και την βαριά ήττα που υπέστη …το αφήνουμε πραγματικά ασχολίαστο!

Σε ανακοίνωσή του ο Π. Τατούλης ανέφερε μεταξύ άλλων:

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία αυτών των κρίσιμων εκλογών και χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί η «Νέα Πελοπόννησος»  στάθηκε όρθια, μπόρεσε και έπεισε τους Πελοποννήσιους πολίτες για το πρόγραμμά της. Για την ικανότητα και τη δυνατότητα να παρεμβαίνει σε κεντρικά πολιτικά ζητήματα. Αυτό νομίζω ότι είναι και η μεγάλη κληρονομιά και το πολιτικό συμβόλαιο που έχουμε κάνει με τους Πελοποννήσιους συμπολίτες μας.

Η «Νέα Πελοπόννησος» παραμένει ζωντανή, παραμένει σταθερή και κάνει έκκληση σε όλες τις πολιτικές δυνάμεις προκειμένου να βρεθεί ένας κοινός στόχος. Η «Νέα Πελοπόννησος» συμμετέχει ενεργά σε αυτές τις πολιτικές πρωτοβουλίες, θα συμμετέχει ουσιαστικά και θα είναι με τις δυνάμεις που θα αμφισβητήσουν ευθέως την πρώτη επικείμενη εκλογική αναμέτρηση, στις ευρωεκλογές, αυτό που θεωρούμε απαράδεκτο ως πολιτική εξέλιξη. Ευχαριστώ όλους για άλλη μία φορά, τους συμπολίτες μου, όλους όσοι πίστεψαν σε αυτή την προσπάθεια. Η «Νέα Πελοπόννησος» είναι μία σταθερή δύναμη γιατί έχει την αγάπη των συμπολιτών μας».

ΣΣ. Για υπενθύμιση δείτε και την ανάρτηση: Μεγάλη νίκη του Δ. Πτωχού! -…Τέλος εποχής για τον Π. Τατούλη; -Τα ποσοστά σε περιφέρεια και Κορινθία

Κ.Ν