…Τι συμβαίνει στον παραλιακό δρόμο του Κιάτου; -“Ο δήμαρχος πλέον τώρα θα ανεβοκατεβαίνει κάνοντας ποδήλατο από τα πεζοδρόμια στο οδόστρωμα;” -(φωτο)

Σε ανάρτηση του π. αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Χ. Βυτινιώτη αναφέρεται:

“Αθλιότητες: Ο Δήμος Σικυωνίων στο παραλιακό δρόμο του Κιάτου, πραγματοποίησε για το νέο δίκτυο ύδρευσης παράκαμψη, από το οδόστρωμα προς τη παραλία, καταστρέφοντας τα έτοιμα πεζοδρόμια, πριν δύο μήνες, προκειμένου να αποφύγει τυχόν πρόβλημα στη κατασκευή από τη Περιφέρεια Πελοποννήσου, νέας γέφυρας στις εκβολές του Κύριλλου ποταμού, που σήμερα είναι σε εξέλιξη, με τις προβλεπόμενες προδιαγραφές, τις οποίες δεν είχε η υπάρχουσα γέφυρα και η οποία κατασκευάσθηκε από ανευθυνουπεύθυνους πριν λίγα χρόνια δυστυχώς με χρήματα των πολιτών του Δήμου μας!

Μετά τη διέλευση των αγωγών έγινε και η επίχωση των εγκάρσιων τομών των πεζοδρομίων, δημιουργώντας σχετική βατότητα και ο Δήμαρχος καμαρώνει κάνοντας βόλτες πέρα δώθε παράνομα ,πάνω στα πεζοδρόμια με ποδήλατο!!

Χθες εμφανίσθηκε συνεργείο και περιέφραξε τα τμήματα των επιχώσεων αυτών, εκτιμώντας προφανώς ότι υπήρχε επικινδυνότητα με τη διακοπή της συνέχειας των πεζοδρομίων!!

Ερώτημα: 1ο) Πιό είναι ευκολότερο, η περίφραξη η η επισκευή των τομών;

2ο) Ο Δήμαρχος πλέον τώρα θα ανεβοκατεβαίνει κάνοντας ποδήλατο από τα πεζοδρόμια στο οδόστρωμα;,το ίδιο και οι περιπατητές επισκέπτες; και οι μητέρες με το παιδάκι τους στο καροτσάκι,με κίνδυνο να παρασυρθούν από τα διερχόμενα αυτοκίνητα!

Οι φωτογραφίες δείχνουν το πρόβλημα,η ευθύνη του Δήμου είναι τεράστια φυσικά και για τη καθυστέρηση αποκατάστασης και για τη περίφραξη!

Συμπέρασμα: δεν υπάρχει από τη πλευρά του Δήμου συναίσθηση ευθύνης και δυστυχώς όταν προκύψει θα είναι πολύ αργά!!! Η αλαζονεία στο μεγαλείο της, με περιεχόμενο βλακείας!!!”