…Τον γλεντάει ο Τατούλης: «Και «ψεύτης» και «κλέφτης» ο Νίκας» -Η αναφορά και στην Κορινθία…

…Τον γλεντάει ο Τατούλης τον νέο περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα αφού ο δεύτερος κάνει σχεδόν τα πάντα για να τα ακούσει!!!

Έργα που ξεκίνησαν σε μεγάλο βαθμό από την προηγούμενη περιφερειακή αρχή, … πάει τώρα ο Νίκας να τα παρουσιάσει ως εντελώς δικά του!!!

Πολιτική αμνησία έχει πάθει ο Νικας; Αν ναι να το κοιτάξει όσο είναι καιρός…

Από τον πρώην περιφερειάρχη Π. Τατούλη αναφέρεται μεταξύ άλλων σε δελτίο τύπου:

«Και «ψεύτης» και «κλέφτης» ο κ. Νίκας για τα έργα της Πελοποννήσου!

Αποτελούν πλέον επεισόδια κωμικοτραγικού …σήριαλ οι ανακοινώσεις του κ. Νίκα (προφορικές και γραπτές)  σε ότι αφορούν τα έργα στην Πελοπόννησο.  Σε ένα από αυτά… τα επεισόδια ο κ. Νίκας δήλωσε:

«Η Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι διατεθειμένη να χρηματοδοτήσει τη συντήρηση 1.000 χιλιομέτρων δικτύου μονοπατιών στα βουνά της».

Προς αποκατάσταση της αλήθειας:

Το 2018 εγκρίθηκε η χρηματοδότηση 8,5 εκατομμύρια ευρώ από το Πρόγραμμα Δημοσιών Επενδύσεων, 1,5 εκατομμύριο ευρώ αφορούσε την ανάδειξη και τη σήμανση μονοπατιών στους ορεινούς όγκους της Πελοποννήσου, συνολικού μήκους 1.100 χλμ.

Για την εξασφάλιση των πόρων αυτών, η Περιφερειακή Αρχή του Πέτρου Τατούλη κατέθεσε τεχνικά δελτία, συγκεκριμένων μονοπατιών των ορεινών όγκων του Ταϋγέτου, του Πάρνωνα, του Μαινάλου, της Ζήρειας και των Γερανείων. 

Το έργο αυτό δηλαδή τα 1.100 χλμ. …που σκέφτεται! να χρηματοδοτήσει ο κ .Νίκας έχει σχεδόν ολοκληρωθεί στο σύνολο του.

Κύριε Νίκα, όσο και να προσπαθείτε να παρουσιάσετε ως δικά σας έργα, τη σκληρή δουλειά μας και τη μεγάλη προσπάθεια μας  ιδιαιτέρως στον τομέα του τουρισμού, θα είμαστε ΕΔΩ για να λέμε την ΑΛΗΘΕΙΑ απέναντι στο μεγάλο ΨΕΜΑ σας….»