Το βιογραφικό του Ν. Ταγαρά …που κάνει τη διαφορά!

Παρατηρώντας το βιογραφικό όλων των υποψήφιων βουλευτών στην Κορινθία από όλα τα κόμματα το πιο ισχυρό είναι αδιαμφισβήτητα  του Ν. Ταγαρά. Η διαδρομή του στην Κορινθία από τις σημαντικές θέσεις που κατείχε ως τώρα και τα έργα που έγιναν επι θητείας του …δεν περνούν στα ψιλά γράμματα!

Άλλοι υποψήφιοι τρέχουν να αποδείξουν ότι …κάτι είναι, κάποιοι μάλιστα από αυτούς είναι εντελώς άγνωστοι στους Κορινθίους (όλοι αντιλαμβάνονται που αναφερόμαστε).

Ο Ταγαράς δεν έχει ανάγκη να αποδείξει τίποτα! Η μακρόχρονη πολιτική πορεία του στην Κορινθία και τα έργα του είναι η καλύτερη διαφήμιση για τον ίδιο!

Επίσης ο Ταγαράς έχει αποδείξει ως τώρα ότι είναι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων και δεν δημιουργεί ποτέ αντιπαραθέσεις, ενώ είναι τόσα χρόνια πολιτικός!!! Πράγμα σπάνιο για έναν πολιτικό!

Η σχέση εμπιστοσύνης που έχει ο Ταγαράς όλα αυτά τα χρόνια με τους Κορίνθιους είναι το δυνατό του χαρτί σε αυτές τις εκλογές. Γνωρίζει κάθε “πέτρα” στην Κορινθία τόσο στα ορεινά όσο και στα πεδινά την στιγμή που άλλοι υποψήφιοι δεν ξέρουν καλά- καλά που …πέφτει το Κρυονέρι!

Για να αποκτήσει κανείς το πολιτικό βιογραφικό του Ν. Ταγαρά πρέπει …να καταγράψει πολλά χιλιόμετρα

Ο ίδιος όμως έχει μάθει να κινείται σεμνά και ταπεινά και ποτέ δεν το έπαιξε παράγοντας ή ισχυρός πολιτικός ενώ κατείχε πολύ σημαντικά αξιώματα ως τώρα (δήμαρχος, νομάρχης, βουλευτής, υπουργός …κτλ).

Οι Κορίνθιοι νιώθουν άνετα μαζί του και συζητούν τα θέματα που τους απασχολούν γνωρίζοντας ότι θα παλέψει για να βρει λύση εκεί που χρειάζεται.

Φυσικά δεν υπάρχει κάποιος από τους υποψήφιους βουλευτές της Κορινθίας να φτάνει στο ελάχιστο το έργο που έχει κάνει ο Ταγαράς όλα αυτά τα χρόνια στο νομό!

Αυτά δεν ξεχνιούνται και φυσικά τα θυμούνται οι Κορίνθιοι.

Είναι τυχαίο που ο Ταγαράς θεωρείται από τους Κορίνθιους ήδη εκλεγμένος βουλευτής στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, την στιγμή που κάποιες άλλες θέσεις… παίζονται ακόμα;

Δείτε παρακάτω το βιογραφικό του Ν. Ταγαρά και μετά μπορείτε να το συγκρίνετε με άλλα βιογραφικά υποψηφίων:

Κ.Ν