…Το είπε ο Κικίλιας: “Το Λουτράκι διαθέτει το καλύτερο ηλιοβασίλεμα της Ελλάδας” -Για κάτι τέτοια …είναι πρώτος!

Από το δήμο Λουτρακίου-Π-ΑΓ.Θ αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Επίσημη έναρξη του Ετήσιου Συνεδρίου του Γαλλικού Τουριστικού Ομίλου Selectour Marietton, ενός από τους μεγαλύτερους τουριστικούς ομίλους στην Ευρώπη πραγματοποιήθηκε την 25η Μαρτίου 2022 στο Club Hotel Casino Loutraki, όπου ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Γκιώνης και ο Υπουργός Τουρισμού κ. Βασίλης Κικίλιας υποδέχτηκαν 250 τουριστικούς πράκτορες και τον Διευθυντή του Ομίλου, κ. Laurent Abibtol.

Υποστηρικτές και χορηγοί του συνεδρίου είναι οι δύο ελληνικές αεροπορικές εταιρείες Αegean Air Lines & Sky Express καθώς επίσης, πλήθος ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων όπως η HERTZ και η Εuropcar.

Ο Υπουργός Τουρισμού κ. Κικίλιας κατά τη διάρκεια της ομιλίας του δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος που το συνέδριο πραγματοποιήθηκε στην πόλη μας, καθώς όπως ανέφερε χαρακτηριστικάτο Λουτράκι διαθέτει το καλύτερο ηλιοβασίλεμα της Ελλάδας”.

Όταν υποδεχόταν ο Καρπούζης τον Κικίλια…

ΣΣ. …Το είπε ο Κικίλιας: “Το Λουτράκι διαθέτει το καλύτερο ηλιοβασίλεμα της Ελλάδας”! Για κάτι τέτοια να λέει ως υπουργός …είναι πρώτος! Στο που βοηθάει τους Κορίνθιους πολίτες είναι το ζητούμενο! Είδαμε και όταν επισκεπόταν ως υπουργός υγείας το νοσοκομείο Κορίνθου τι έγινε (τότε που τον υποδεχόταν ο Καρπούζης) ! Οι ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΕΣ στο νοσοκομείο Κορίνθου!

Κ.Ν