Το “μπάχαλο” στο νοσοκομείο Κορίνθου -Τι έλεγε ο Μητσοτάκης για τους πολιτευτές διοικητές; -Ο Γρ. Καρπούζης …τι είναι; (βίντεο)

Ο πρωθυπουργός της χώρας Κ. Μητσοτάκης και η ΝΔ:

-Έχουν χάσει κάθε μέτρο σε ότι αφορά το σύστημα υγείας

-Έχουν αποτύχει παταγωδώς σε ότι αφορά τα μέτρα για την πανδημία

-Κοιτάνε πως θα τιμωρήσουν τους ανεμβολίαστους τη στιγμή που έχoυν αφήσει ελεύθερα τα κλαμπ για τους εμβολιασμένους και στα ΜΜΜ είναι κυριολεκτικά ο ένας πάνω στον άλλον!!!

-Που τώρα έρχονται να επιβάλλουν και πρόστιμο 100 ευρώ σε όσους δεν έχουν κάνει το εμβόλιο και είναι άνω των 60 ετών λέγοντας μάλιστα: “Και με νόμο τα χρήματα αυτά θα συγκεντρώνονται σε ένα ειδικό ταμείο το οποίο θα χρηματοδοτεί τα νοσοκομεία μας!!!”. Από τους ηλικιωμένους πάνε να βγάλουν χρήματα; Από τους συνταξιούχους που τους έχουν …πετσοκόψει τις συντάξεις;

Από την άλλη δεν ξέχασαν να μοιράσουν εκατομμύρια ευρώ σε ΜΜΕ (είναι γνωστή η λίστα Πέτσα) για να περνάνε …και καλά τα μέτρα τους για τον κορονοϊό τα οποία εξόργισαν τους πολίτες!

Από την άλλη βλέπουμε στο νοσοκομείο Κορίνθου να γίνεται ένα “μπάχαλο” από τότε που έγινε νοσοκομείο covid με τον διοικητή του νοσοκομείου Κορίνθου Γρ. Καρπούζη να δέχεται αυτή την κατάσταση και να μην απαντάει στα ΣΟΒΑΡΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ερωτήματα που του έχουμε θέσει και αφορούν τη δημόσια υγεία!

Διατηρήσαμε τις επιφυλάξεις μας πως ένας δικηγόρος στο επάγγελμα, χωρίς ιατρικές γνώσεις, μπορεί να κατέχει τη θέση του διοικητή σε ένα νοσοκομείο (το ίδιο ισχύει και για άλλους διοικητές νοσοκομείων στη χώρα που δεν έχουν σχέση με την ιατρική).

Και βρήκαμε την παρακάτω παλιά δήλωση του Κ. Μητσοτάκη όπου ανέφερε συγκεκριμένα: «Δεν πρόκειται ν’ ανεχτώ πολιτευτές διοικητές νοσοκομείων. Είμαστε σοβαροί; Αυτά με μένα δεν πρόκειται να γίνουν».

Δείτε παρακάτω το χαρακτηριστικό απόσπασμα που εκθέτει ανεπανόρθωτα τον Κ. Μητσοτάκη:

Και τώρα μιας και μιλάμε για το νοσοκομείο Κορίνθου ο Γρ. Καρπούζης πολιτευτής της ΝΔ στην Κορινθία ήταν και μάλιστα όταν ζήτησε την ψήφο των Κορίνθιων πολιτών βρέθηκε στις τελευταίες θέσεις του βουλευτικού ψηφοδελτίου! Δεν μπορεί λοιπόν να τον χαρακτηρίσει κανείς ως επιτυχημένο πολιτευτή! Τώρα αν ο πρωθυπουργός και ο Γρ. Καρπούζης έχουν άλλη άποψη …δικαίωμά τους! Εμείς αναφέρουμε τα γεγονότα και αφήνουμε τα σχόλια στους Κορίνθιους πολίτες!

Έχουν μάθει να λένε πάντα ΝΑΙ στις αποφάσεις της κυβέρνησης!

Σε ότι αφορά και τους Κορίνθιους βουλευτές της ΝΔ συνεχίζουν να κάνουν πως δεν βλέπουν τα ΣΟΒΑΡΑ θέματα που αφορούν την Κορινθία, είτε είναι θέματα υγείας, είτε θέματα που αφορούν τους μετανάστες, είτε τα ΜΕΓΑΛΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ έργα που δεν γίνονται! Μην ξεχνάμε ότι επι θητείας τους και πάλι με την κυβέρνηση της ΝΔ (του Σαμαρά) το στρατόπεδο της Κορίνθου μετατράπηκε σε μία μέρα σε κέντρο μεταναστών όπως και παραμένει μέχρι και σήμερα!

ΣΣ. Για υπενθύμιση δείτε και την ανάρτηση: ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Η ανακοίνωση, όλη η αλήθεια και η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ της korinthiannews.gr για το “μπάχαλο” στο νοσοκομείο Κορίνθου!

Στην korinthiannews.gr ΔΕΝ ξεχνάμε! Κάνουμε κριτική με βάση τα πραγματικά γεγονότα! …Τις εκθέσεις ιδεών και …τα λιβανίσματα σε ανύπαρκτα πολιτικά πρόσωπα …τα αφήνουμε για άλλους! Ο καθένας εξάλλου γράφει τη δική του ιστορία…