Το ΠΑΡΑΛΟΓΟ με το κέντρο μεταναστών στην Κόρινθο! – …Τους φέρνουν και αυτοί “εξαφανίζονται”

…Του παραλόγου συμβαίνει στο κέντρο μεταναστών στην Κόρινθο στην ανοιχτή Δομή!

Εν συντομία τι συμβαίνει! Στο στρατόπεδο μεταφέρουν τους μετανάστες την ημέρα, στη συνέχεια η πόρτα είναι ανοιχτή (είναι φυσικό αφού πρόκειται για ανοικτή δομή) και την άλλη μέρα έχουν φύγει σχεδόν όλοι!!!

Δηλαδή οι αστυνομικοί ότι μετανάστες βρουν σε περιοχές της Αθήνας, τους φέρνουν στις νέες εγκαταστάσεις που υπάρχουν στην Κόρινθο και στη συνέχεια δεν υπάρχει καμία φύλαξη! Όποιος μετανάστης θέλει μένει στο στρατόπεδο ή φεύγει! Το που θα πάει ο κάθε μετανάστης παραμένει άγνωστο!!!

Και αυτά συμβαίνουν ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ!!!

Δηλαδή όλα αυτά γίνονται ουσιαστικά για το τίποτα! Απλά μεταφέρουν τόσους μετανάστες σε ένα χώρο δίπλα από τα σπίτια μέσα στην Κόρινθο (το παράλογο της υπόθεσης)

Τι συνέβη σε λιγότερο από μία εβδομάδα στο στρατόπεδο της Κορίνθου…

Στα τέλη της περασμένης εβδομάδας και συγκεκριμένα την περασμένη Πέμπτη. Έφτασαν οι πρώτοι (επιπλέον) μετανάστες στο στρατόπεδο της Κορίνθου. Περίπου 300 άτομα. Πέρασε το διήμερο και μέχρι τη Δευτέρα το πρωί από ότι ακούσαμε ήταν περίπου 50 άτομα (ίσως και λιγότερο)!!!

Οι υπόλοιποι είχαν φύγει!!! Την Δευτέρα το μεσημέρι (χθες δηλαδή) ήρθαν πάλι και άλλοι μετανάστες οι οποίοι είναι θέμα χρόνου να φύγουν και αυτοί, αφού η πόρτα είναι ανοιχτή.

Και όλα αυτά συμβαίνουν μέσα στην Κόρινθο, την πρωτεύουσα του νομού υποτίθεται, την στιγμή που υπάρχουν γύρω από το στρατόπεδο σπίτια!!! Αυτές τις οικογένειες (δίπλα από το στρατόπεδο) δεν τις σκέφτεται κανένας;

Κορίνθιοι βουλευτές και δήμαρχε Κορινθίων …σας αρέσει αυτή η κατάσταση; Αν είχατε τα σπίτια σας δίπλα από το στρατόπεδο θα κοιμόσασταν άνετα τη νύχτα;

Η korinthiannews.gr επικοινώνησε τη Δευτέρα το μεσημέρι με την αστυνομία και μας ενημέρωσαν ότι δεν είναι σε θέση να μας πούνε πόσοι είναι οι μετανάστες μέσα στη δομή της Κορίνθου καθώς δεν υπάρχει φύλαξη (όποιος θέλει μπορεί να φύγει)

Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και οι Κορίνθιοι βουλευτές της κυβέρνησης μαζί με τον αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας (με τις καταδικαστικές αποφάσεις) Τ. Γκιολή και τον νέο δήμαρχο Κορινθίων Β. Νανόπουλο… δείχνουν να σφυρίζουν αδιάφορα!

ΣΣ. Το έχουμε γράψει ξανά! Αυτό το σοβαρό θέμα με την ανοχή των πολιτικών θα το …τερματίσουμε!

Και γράφουμε πλέον την άποψή μας ΞΕΚΑΘΑΡΑ. Είναι λογικό να συμβαίνουν αυτά μέσα στην Κόρινθο …με τέτοιους πολιτικούς που έχουμε! ΔΥΣΤΥΧΩΣ!

Θα έπρεπε οι πολιτικοί μας να ήταν οι πρώτοι που να καταγγείλουν αυτή την απόφαση της κυβέρνησης και του υπουργού με τους επιπλέον μετανάστες στην Κόρινθο και να είναι “μπροστάρηδες” σε δυναμικές κινητοποιήσεις για το παράλογο που συμβαίνει μέσα σε μία μεγάλη πόλη!!!

Η korinthiannews.gr έκανε ρεπορτάζ στο κέντρο όπου συγκεντρώνουν τους μετανάστες. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα σας δείξουμε με τι είναι γεμάτοι οι κάδοι απορριμμάτων!!! Ας τα δούνε οι Κορίνθιοι και ας βγάλουν τα συμπεράσματά μας …για τους πολιτικούς μας.

Στο εξής καμία ανοχή σε ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ! Η korinthiannews.gr …έχει τον τρόπο!