Το πρόγραμμα αυτή τη φορά έλαβε χώρα στο Γυμνάσιο Λουτρακίου…

Από τον Όμιλο Motor Oil ανακοινώνεται: «O Όμιλος Motor Oil, στηρίζοντας με συνέπεια και αληθινό κοινωνικό έργο την τοπική κοινωνία του Νομού Κορινθίας, φροντίζοντας για τη Νέα Γενιά και τον Πολιτισμό, συνεχίζει την υλοποίηση του προγράμματος “Ζωγραφίζοντας Σχολικά Κτίρια”, σε συνεργασία με την ΜΚΟ UrbanAct.

Το πρόγραμμα αυτή τη φορά έλαβε χώρα στο Γυμνάσιο Λουτρακίου. Σημειώνεται ότι η πρωτοβουλία τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, την φιλοξενία του Γυμνασίου και την στήριξη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο καλλιτέχνης «Same84» πραγματοποίησε την σχετική εικαστική παρέμβαση, η οποία αποτελεί  την πρώτη  που υλοποιείται στην πόλη του Λουτρακίου. Αυτή η δράση συνιστά άλλο ένα βήμα στην προσπάθειά του Ομίλου να ομορφύνει τους εκπαιδευτικούς χώρους της πόλης μέσα από την πρωτοποριακή τέχνη της streetart, με θεματικές σε πλήρη ευθυγράμμιση με την εκπαιδευτική κοινότητα, όπως η φύση, το περιβάλλον και ο πολιτισμός.

Στόχος του προγράμματος είναι τα σχολεία, που αποτελούν τον χώρο που δημιουργείται η βάση για την εκπαίδευση της νέας γενιάς ,να γεμίσουν με πολύχρωμες και αισιόδοξες τοιχογραφίες, συμβάλλοντας στη γνώση, στον σεβασμό προς το περιβάλλον και το οικοσύστημα και στη χαρά της συνεργασίας και της αλληλοβοήθειας.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία που ευθυγραμμίζεται απόλυτα με τη φιλοσοφία του Ομίλου Motor Oil να λειτουργεί ως αναπόσπαστο μέλος των τοπικών κοινωνιών στις οποίες δραστηριοποιείται, φροντίζοντας έμπρακτα για τους συνανθρώπους μας.

Ο Όμιλος, με την ισχυρή πεποίθηση ότι τα παιδιά είναι το μέλλον μας, στηρίζει με συνέπεια πρωτοβουλίες και προγράμματα που βελτιώνουν την καθημερινή ζωή της νέας γενιάς».