Το φετινό καρναβάλι της Κορίνθου …και τα απρόοπτα! -Τα μισά άρματα …έμειναν στη διαδρομή για Κόρινθο!!!

Το φετινό καρναβάλι της Κορίνθου θεωρούμε ότι φέτος ήταν πολύ κατώτερο των προσδοκιών όλων!

Από την άλλη απορούμε πως στελέχη της νέας δημοτικής αρχής έλεγαν από το μικρόφωνο …το πόσο ιστορία γράφουν!!! Το ότι στην Κόρινθο γραφόταν ιστορία ήταν το μόνο σίγουρο αλλά …τι σόι ιστορία γραφόταν είναι το ζητούμενο!

Τι να πρωτοσχολιάσουμε από όσα συνέβησαν στο καρναβάλι της Κορίνθου την ημέρα του Σαββάτου!

Ας θυμηθούμε κάποια από αυτά:

-Παίρνοντας το λόγο από μικροφώνου το στέλεχος της δημοτικής αρχής κ.Λαμπρινός ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ήταν να παρελάσουν περισσότερα άρματα αλλά θα περάσουν περίπου τα μισά (!!!) γιατί δεν μπόρεσαν να τα φέρουν όλα!!! Παρέλασαν περίπου 4 άρματα! Τι συνέβη όμως και τα άλλα μισά άρματα δεν έφτασαν ποτέ στο καρναβάλι της Κορίνθου; …Έμειναν από καύσιμα;

-Και εκείνα τα ελάχιστα άρματα έκαναν …ατελείωτη ώρα να παρελάσουν όπως και οι καρναβαλιστές! Φαινόταν ξεκάθαρα ότι υπήρχαν λίγα γκρουπ αλλά και γκρουπ που ο αριθμός τους ήταν πολύ περιορισμένος (κανονικά θα έπρεπε αυτά τα γκρουπ να μην κατέβαιναν καθόλου ή να απορροφούνταν από άλλα μεγαλύτερα).

-Επίσης οι διοργανωτές δεν είχαν υπολογίσει το ύψος των καλωδίων όπου το ύψος ενός άρματος βρήκε σε αυτά και η κοπέλα που καθόταν να πέσει από τη θέση της! Ευτυχώς δεν έπεσε από το άρμα γιατί ήταν ψηλά και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα!

-Πάνω στο άρμα με τον δράκο που είχε μεγάλο ύψος είχαν σκαρφαλώσει νεαροί ΡΟΜΑ με μεγάλο κίνδυνο να πέσουν και να προκληθεί κάποιο σοβαρό ατύχημα!

Κατά τα άλλα ελπίζουμε το καρναβάλι της Κορίνθου του χρόνου να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να αφήσει καλή εντύπωση στους χιλιάδες παρευρισκόμενους που κάθε χρόνο σπεύδουν για να το παρακολουθήσουν!

Τώρα αν από πλευράς της δημοτικής αρχής θεωρούν ότι το φετινό καρναβάλι (για πρωτεύουσα μάλιστα νομού) …έγραψε ιστορία, είναι κάτι το οποίο θα σχολιάσουν όσοι το είδαν!

Κ.Ν