“Το Φοβερό Μυστήριο”

-Απόσπασμα από τα μηνύματα της Αληθινής Εν Θεώ Ζωής…

«Το Φοβερό Μυστήριο

31 Μαΐου 2003

Βασούλα Μου, ειρήνη στην ψυχή σου. Πάρε αυτά τα λόγια και χάραξέ τα στην καρδιά και στο νου σου. Είμαι εδώ!  Δώσε προσοχή… Γράφε:

 Ο Λόγος Μου σου δόθηκε για να τον προωθήσεις. Αυτή ήταν η Εντολή Μου σ’ εσένα. Ύστερα έβαλα τον πολύτιμο αυτό θησαυρό στα χέρια σου. Ανώτατος Άρχοντας Εγώ Είμαι κι Εγώ αποφασίζω και συμβουλεύω, επομένως, κανένα πλάσμα δεν µπορεί να έρθει να Μου πει αν θα πρέπει να καλλιεργήσω τη γη Μου ή όχι. Κανένα πλάσμα δεν µπορεί να Μου υποδείξει ή να Με συμβουλεύσει αν πρέπει να σας ποιμάνω ο Ίδιος ή όχι. Κανένας από σας δεν µπορεί να Μου πει τι να κάνω. Αν το θεωρήσω αναγκαίο να εφοδιάσω τους ιερείς Μου µε πλούσια τροφή και να φροντίσω αυτή η στερημένη γενεά να χορτάσει µε τα αγαθά Μου και να ζωογονηθεί, θα το κάνω ελεύθερα. Δεν χρειάζομαισυμβουλές από νεκρούς. Η Γραφή λέει πως όποιος δεν έχει το πνεύμα, δεν παραδέχεται τα δώρα που φανερώνει το Πνεύμα Μου, αφού για κείνον όλα αυτά είναι µωρία. Και δεν µπορεί να τα αντιληφθεί, γιατί αυτά γίνονται αντιληπτά µόνο µε τη βοήθεια του Πνεύματος.

Την Ημέρα που σε επισκέφθηκα, σε καθάρισα από την αμαρτία σου. Είχα κοιτάξει τότε τον κήπο Μου, πριν από την Ημέρα Μου, και είχα δει μια έρημη χώρα. Σε γνώριζα λεπτομερώς. Είχα εξετάσει προσεχτικά καθεμιά από τις πράξεις σου, όλες ήταν γραμμένες στο βιβλίο Μου. Οι μέρες σου ήταν όλες γραμμένες, πριν ακόμη καμιά απ’ αυτές υπάρξει. Μπροστά Μου στεκόταν μια ατέλειωτη έρημη χώρα. Είπα: «θα την επισκεφθώ με δυνατή φωτιά και θα αφαιρέσω τούτη την πέτρινη καρδιά και στη θέση της θα της βάλω μια σάρκινη καρδιά, για να τιμήσω το Όνομά Μου. Και αφού το κάνω αυτό, θα την κυριεύσω με το Πνεύμα Μου και θα ζήσει κάτω από τη Χάρη Μου,  αφού θα της δώσω το Πνεύμα της ανδρείας, της επιμονής και της αντοχής,  του σεβασμού σε Μένα και στην τήρηση του νόμου της Αγάπης Μου. Θα της δωρίσω το πνεύμα της Γνώσης και θα ανοίξω τα μάτια της ψυχής της για να μπορεί να διακρίνει τα πνεύματα. Και τότε θα την κάνω ένα με τη γη και θα την σύρω στην έρημο, εκεί που σέρνω τους εκλεκτούς Μου. Κι εκεί, θα της υπενθυμίσω την κακή της διαγωγή, για να σιχαθεί τον εαυτό της για τις αμαρτίες της και τις ανομίες  που διέπραξε απέναντί Μου. Θα της προκαλέσω πικρές τύψεις για την αδιαφορία που είχε απέναντι σε Μένα, τον Δημιουργό της και τον Πατέρα της. Την Ημέρα που θα εκθέσω τη γύμνια της, θα γίνει τελικά ένα με τη γη.»  Και τότε, με συμπόνια και με μεγάλη στοργή, σε σήκωσα κοντά Μου και σε κράτησα στην Αγκαλιά Μου. Όταν οι Άγγελοί Μου και οι Άγιοί Μου έγιναν μάρτυρες αυτού του θαύματος, είπαν:

«Τι θαύμα! Ο Κυρίαρχος των ουρανών και της γης και όλων αυτών που δημιουργήθηκαν, νίκησε τώρα την αθλιότητα. Τούτη η έρημη χώρα, που μέχρι προ ολίγου ήταν χέρσα, είναι τώρα κατάλληλη για να αναπαυθεί ο Κύριός μας και να ετοιμάσει εκεί τα σχέδιά Του. Ο Κύριός μας, μέσα στο Έλεός Του, ξανάχτισε και ξαναφύτεψε αυτό που είχε ρημάξει, δόξα και αίνος στον Παντοδύναμο.  Ω δημιουργία, γέμισε με χαρά γιατί ο Κύριός μας και ο Βασιλιάς μας θα εκφράσει τις επιθυμίες Του, απευθύνοντας σε σένα, μέσα από το όργανό Του, την εκλεκτή Του Ωδή. Όλα αυτά θα δοθούν σε όλους σας ελεύθερα…»

Ευλογημένος να είναι ο Θεός
για τη βοήθεια που μου έδωσε
και άνθισε πάλι η σάρκα μου
στην θεϊκή Του Παρουσία

Ευχαριστώ τον Κύριό μας με όλη μου την καρδιά….

Είμαι το Ελιξίριο της Ζωής και η πρωταρχική αιτία όλου του σύμπαντος. Και σε όλες τις γενεές και στους αιώνες των αιώνων, Εγώ θα είμαι πάντα…

Το Φοβερό Μυστήριο

Αλλάείμαι και Πατέρας σου και είσαι οστό από το Οστό Μου και σάρκα από τη Σάρκα Μου, στην οποία βρίσκω τη χαρά Μου…  Πρέπει να φυλάξεις ακέραιες όλες τις διδασκαλίες Μου με το να θυμάσαι πάντα την αρχή, για να αυξηθεί η γνώση σου για Εμένα, τον Θεό σου.  Απ’ αυτές τις Ωδές, θα μπορούν όλοι να μορφωθούν από τη Σοφία και να κατανοήσουν τις Άγιες Γραφές στο Φως του Αγίου Πνεύματος που φωτίζει τον Λόγο Μου, κερδίζοντας έτσι τη σωτηρία με την πίστη στον Υιό Μου, τον Ιησού Χριστό. Ναι, Βασιλική, είμαι εδώ για να υπενθυμίσω σ’ εσένα και σε οποιονδήποτε άλλο ότι µπορώ να αλλάξω τις ερημιές σε λίμνες µε νερό, και την άνυδρη γη σε πηγές που αναβρύζουν……..

Εγώ, ο Κύριος, αγαπώ τη δημιουργία Μου και δεν θέλω να χαθεί!

Μόνιμη χαρά της Καρδιάς Μου, Βασούλα Μου, πάρε κι άλλο από τη Φωτιά με την οποία σε ευλόγησα για το αποστολικό έργο που σου ανέθεσα. Μην αφήσεις το Χέρι Μου. Μην έχεις φόβο! Προίκισα την ψυχή σου µε το Πνεύμα Μου για να ανακαινίσω το πνεύμα σου. Η Αγάπη είναι στο πλευρό σου. (απόσπασμα)».

ΣΣ. Δείτε στην korinthiannews.gr το μήνυμα της εβδομάδας από το βιβλίο της “Αληθινής Εν Θεώ Ζωής”, το οποίο θα μπορείτε να βρείτε στο αντίστοιχο banner δεξιά στη σελίδα μας…

Διαβάστε ολόκληρο το μήνυμα εδώ