Τρίτη και 13 στην Κορινθία …και τα κρούσματα εκτοξεύτηκαν!

45 κρούσματα με κορονοϊό καταγράφηκαν την Τρίτη στην Κορινθία. Τέτοιοι αριθμοί ήταν καθόλη τη διάρκεια της καραντίνας! Που να το περιμέναμε ότι θα βλέπαμε τόσα κρούσματα στην “καρδιά” του καλοκαιριού!

Από την περιφέρεια Πελοποννήσου ανακοινώνεται μεταξύ άλλων:

“Σύμφωνα με την τακτική ημερήσια ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ τα νέα κρούσματα του κορονοϊού covid-19 που καταγράφηκαν στην Ελλάδα την Τρίτη 13 Ιουλίου, ώς τις 3 το μεσημέρι, ανέρχονταν σε 3.109.

Οσον αφορά την Περιφέρεια Πελοποννήσου, την Τρίτη 13 Ιουλίου καταγράφηκαν 94 κρούσματα, με τον αριθμό των συνολικά προσβληθέντων από την αρχή της πανδημίας να φθάνει πλέον τους 11.652.

Αναλυτικά, την Τρίτη καταγράφηκαν στην Π.Ε. Αργολίδας 11, στην Π.Ε. Αρκαδίας 6, στην Π.Ε. Κορινθίας 45, στην Π.Ε. Λακωνίας 3 και στην Π.Ε. Μεσσηνίας 29.

Εξ άλλου, μέχρι και την Τρίτη 13 Ιουλίου, στα νοσοκομεία covid-19 της Περιφέρειας νοσηλεύονταν συνολικά 11 άτομα και συγκεκριμένα, στο Νοσοκομείο Αργους 0, στο Νοσοκομείο Ναυπλίου 1, στο Παναρκαδικό Τρίπολης 1, στο Νοσοκομείο Κορίνθου 3, στο Νοσοκομείο Σπάρτης 0 και στο Νοσοκομείο Καλαμάτας 6…”.

Κ.Ν