“Τραγούδησε στον κόσμο τον Ύμνο της Αγάπης Μου!”

-Απόσπασμα από τα μηνύματα της Αληθινής Εν Θεώ Ζωής…

«Τραγούδησε στον κόσμο τον Ύμνο της Αγάπης Μου!

1 Ιουλίου 2016

Σε αγαπώ, Γιαχβέ, Ψαλμέ μου, Σωτήρα μου και Βράχε μου. Καταφυγή μου και Σωτηρία μου.

Βασούλα, φυλάω τα λόγια σου στην Καρδιά Μου, μην ξεχνάς πως ο δρόμος που όρισα για εσένα και τη θεραπεία αυτής της γενεάς, πηγάζει από το Πατρικό Μου Έλεος! Πράγματι, είμαι ο Βράχος σου, ο Ψαλμός σου και ακόμη περισσότερα. Εγώ, που δημιούργησα τον Ουρανό και τη γη μόνο δια του Λόγου Μου, ξέρω πως όλο το στερέωμα αναγγέλλει τη Δόξα Μου, σύμφωνα με τον τέλειο Νόμο που του έδωσα.

Πλάτυνε την καρδιά σου, παιδί Μου! Κάνε χώρο για την Αγιότητά Μου, και ζώσου με τη Δύναμή Μου, η αποστολή σου έχει ευλογηθεί από Εμάς. Επομένως, ψάλλε στον κόσμο τον Ύμνο της Αγάπης Μου! Φανέρωσε την Αγάπη Μου για τους ανθρώπους. Πες τους πως Εγώ, ο Γιαχβέ, έσκυψα από τον Ουρανό, από τον Θρόνο Μου, για να σας πλησιάσω όλους και να βρεθώ ανάμεσά σας. Η σωτηρία Μου προσφέρεται σε όλους σας απλόχερα.

Σήμερα, στις μέρες σας, καθοδηγώ με Ευσπλαχνία τη γενεά σας και σας δίνω παντοτινές ευλογίες. Βλέπετε; Σας κάνω γνωστούς τους Δρόμους Μου, σας διδάσκω τα μονοπάτια Μου μέσω της Σοφίας, και σαν πινακίδα έχω στήσει τους Αγγέλους Μου σε κάθε σταυροδρόμι για να σας οδηγήσουν σ’ Εμένα, στην Αλήθεια και να Με λατρέψετε σύμφωνα με την Αλήθεια. Κι Εγώ, με τη σειρά Μου, θα χτίσω μέσα σας καινούργια καρδιά. Γέμισε με χαρά, κόρη, και μην παύεις να προσεύχεσαι. Ασχολήσου με τα καθήκοντά σου και μην ξεχνάς ποτέ την Παρουσία Μου!».

ΣΣ. Δείτε στην korinthiannews.gr το μήνυμα της εβδομάδας από το βιβλίο της “Αληθινής Εν Θεώ Ζωής”, το οποίο θα μπορείτε να βρείτε στο αντίστοιχο banner δεξιά στη σελίδα μας…