“Τσουνάμι” αποκαλύψεων για ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΗ επιχείρηση που εμπλέκεται σε διακίνηση παράνομων μεταναστών!

Ένα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ενδιαφέρον άρθρο έφτασε από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας στην korinthiannews.gr που αφορά Κορινθιακή επιχείρηση η οποία έφτασε στο σημείο να ομολογεί ότι εργαζόμενός της μετέφερε με αυτοκίνητο της ίδιας εταιρείας παράνομους μετανάστες!!!

Πραγματικά έχουμε εκπλαγεί από αυτά που διαβάζουμε στο άρθρο για την εν λόγω επιχείρηση! Έχει γίνει ένα ρεπορτάζ …πολύ ζόρικο!

Κορινθιακό ΜΜΕ δεν έχει κάνει ακόμα κάποια αναφορά!!! Περιμένουμε να δούμε αν θα μας εκπλήξει κάποιος ευχάριστα και μας προλάβει πριν ξεκινήσουμε εμείς τις αναρτήσεις!

Υπάρχουν ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΣΟΒΑΡΑ θέματα που θα κληθούν να απαντήσουν οι ιδιοκτήτες της εν λόγω επιχείρησης που …τρομάρα τους θέλουν να ασχοληθούν και με την πολιτική!

Το άρθρο αυτό σκεφτόμαστε να το “σπάσουμε” σε πολλά κομμάτια και θα το ψάξουμε ακόμα περισσότερο! Ήδη έχουμε ξεκινήσει και δουλεύουμε πάνω σε αυτό το αποκαλυπτικό άρθρο, πριν φτάσουμε στο σημείο να κάνουμε τις δικές μας αναρτήσεις! Θα το κάνουμε όταν θεωρήσουμε ότι θα είμαστε έτοιμοι εντελώς! Και εκεί δεν θα πρόκειται μόνο για μία ανάρτηση αλλά για συνεχόμενες αναρτήσεις! Και όσο δεν υπάρχουν απαντήσεις τόσο θα επιμένουμε!

Προβλέπεται “τσουνάμι” αποκαλύψεων για τον τρόπο που λειτουργεί η εν λόγω εταιρεία στην Ανατολική Κορινθία!

ΣΣ. Από ότι φαίνεται και με αυτό το θέμα πάλι η korinthiannews.gr θα ασχοληθεί! Γιατί πολύ απλά έχουμε αποδείξει ότι εμείς είμαστε γι΄ αυτά που ούτε καν ΤΟΛΜΟΥΝ να σκεφτούν οι άλλοι!

Κ.Ν