“Φανέρωσε σήμερα την Δόξα Μου με πράξεις αγάπης”

-Απόσπασμα από τα μηνύματα της Αληθινής Εν Θεώ Ζωής…

«Φανέρωσε σήμερα την Δόξα Μου με πράξεις αγάπης

5 Οκτωβρίου 2008

Βασούλα Μου, µην ανησυχείς, ούτε που γνωρίζεις την Ιερή Μου Καρδιά. Αύξησε την αγάπη σου για Εμένα. Κόρη της  επιλογής Μου, ομόρφυνε την Εκκλησία Μου. Γέμισε µε παντοτινή ειρήνη και φανέρωσέ Με σε όλες της Εκκλησίες. Δείξε τους τη μεγαλοπρέπεια των Έργων Μου. Πες τους ότι είμαιέτοιμος να τους συγχωρήσω. Πες τους να Μου απευθύνουν κάθε πρωί τούτη την προσευχή και να Μου λένε:

‘Κύριε Ιησού Χριστέ,
στείλε το Φως Σου πάνω μου, 
για να εξαλείψεις όλες τις αμαρτίες μου.
Δείξε μου την Οδό Σου,
τον δρόμο που πρέπει να πάρω. 
Είμαι εδώ, σαν το παιδί που γυρεύει
καταφύγιο στης μητέρας του την αγκαλιά.
Οδήγησε τα βήματά μου στην Αλήθεια. 
Εσύ είσαι η Αλήθεια. 
Δώσε μου τις Ευλογίες Σου για να γίνω καλά,
γιάτρεψέ με με την Αγάπη Σου και την Στοργή Σου,
άκου τον στεναγμό μου, Κύριε,
και χόρτασε την ψυχή μου οδηγώντας την ψυχή μου
στα νάματα της Ζωής. Αμήν;’

Και η απάντηση Μου θα είναι:

Ακολούθησε Εμένα που είμαι η Οδός, η Αλήθεια και η Ζωή. Ακολούθησέ Με!

Αλλά συμφιλιώσου πρώτα με τον Πατέρα και έλα να ζήσεις εντός Μου. Φανέρωσε σήμερα την Δόξα Μου με πράξεις αγάπης,  αρχίζοντας τη μέρα σου. Ανταπόδωσε με καλό το κακό, συμφιλιώσου με όσους ακόμη εχθρεύεσαι, κάνε ειρήνη, μετάδωσέ τους την ειρήνη σου, μην αμαρτάνεις άλλο, μην παύεις να προσεύχεσαι. Δέξου και κάνε πράξη όλα όσα λένε οι Γραφές. Γίνε οδηγός για τους τυφλούς και ένα φως γι’ αυτούς,  μην κρίνεις κανέναν. Γίνε υπόδειγμα της Γνώσης Μου και της Αλήθειας που περικλείεται στον Νόμο Μου για τους απαίδευτους, αλλά όχι σκληρόκαρδα. Μη διστάζεις να έρθεις σ’ Εμένα όποτε θέλεις για συμβουλές. Η Αγάπη είναι πάντα στο πλευρό σου».

ΣΣ. Δείτε στην korinthiannews.gr το μήνυμα της εβδομάδας από το βιβλίο της “Αληθινής Εν Θεώ Ζωής”, το οποίο θα μπορείτε να βρείτε στο αντίστοιχο banner δεξιά στη σελίδα μας…