Φωτογραφίζεται ο Γκιολής για ένα …σημαντικό έργο που γίνεται στην περιοχή του Ισθμού! (φωτο)

-Του Φώτη Νικολακόπουλου

Αντι να δούμε να γίνεται κάποιο σημαντικό έργο από την περιφέρεια Πελοποννήσου για την ανάπλαση του Ισθμού βγάζουν ανακοινώσεις που μαζεύουν τα σκουπίδια και δείχνουν τον αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Τ. Γκιολή να φωτογραφίζεται με τα συνεργεία καθαριότητας (παραπάνω φωτο)!!!

Την επόμενη φορά ίσως σας δούμε εκεί στην περιφέρεια να βάφετε το κτίριο των τουαλετών στον Ισθμό …και να διαφημίζετε!

Σε ότι αφορά τον Τ. Γκιολή υπενθυμίζουμε την ανάρτηση: ΚΟΡΙΝΘΙΑ: …Κοροιδευόμαστε εκεί στη ΝΔ; -…Τι είπε ο Άδωνις; -…Στην απέξω ο ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ Τ. Γκιολής!

Από την περιφέρεια Πελοποννήσου ανακοινώνεται: “Με επιτυχία συνεχίζονται οι εργασίες καθαριότητας στην περιοχή του Ισθμού και στον δρόμο προς Κόρινθο, χάρη στις συντονισμένες προσπάθειες της ομάδας των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας.

Οι εργασίες περιλάμβαναν την αποκομιδή σκουπιδιών και τη γενικότερη αποκατάσταση της καθαριότητας στην περιοχή, με στόχο τη βελτίωση της εικόνας και της ασφάλειας της περιοχής.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας, Αναστάσιος Γκιολής, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς την ομάδα των Τεχνικών Υπηρεσιών, αναγνωρίζοντας την πολύτιμη συμβολή τους στην επιτυχή ολοκλήρωση των εργασιών”.