“Χριστός Ανέστη! Ο Ιησούς θα Βαπτίσει τη Γη με Φωτιά”

-Απόσπασμα από τα μηνύματα της Αληθινής Εν Θεώ Ζωής…

«Χριστός Ανέστη!
Ο Ιησούς Θα Βαπτίσει Τη Γη Με Φωτιά

23 Απριλίου 1993

Σε ευλογώ, παιδί Μου. Χριστός Aνέστη!

– Αληθώς Aνέστη!

Η Εκκλησία θα αναβιώσει! Θάρρος! Ο διάβολος μπορεί να βάζει εμπόδια στο δρόμο σου αλλά Εγώ είμαι κοντά σου για να τα απομακρύνω. Όταν αποφασίζει κανείς για το Θεό πρέπει να τα αφήνει όλα και να Τον ακολουθήσει. Ό, τι κάνεις δεν πάει χαμένο.

Βασούλα, έρχεται ένα βάπτισμα και θα είναι μεγάλο βάπτισμα! Ο Ιησούς θα βαπτίσει τη γη με Φωτιά. Έως τότε θα συνεχίζω να εμφανίζομαι. Τώρα λοιπόν είναι καιρός για μετάνοια, τώρα είναι καιρός για συμφιλίωση. Σας βεβαιώνω, αγαπητά Μου παιδιά, η θυσία που σας ζητάει ο Θεός σήμερα είναι να αλλάξετε τρόπο ζωής και να ζείτε άγια.

Ο Θεός ζητάει από κάθε ψυχή να μετανοήσει. Μη λέτε πως είστε πολύ άθλιοι για να σας συγχωρήσει ο Θεός, και πως ο Ύψιστος θα πάψει να είναι οικτίρμων. Ο Θεός έρχεται σε όλους σας, και στους πιο άθλιους. Επιστρέψτε στον Θεό κι Αυτός θα επιστρέψει σε εσάς. Ελάτε να κάνετε κατοικία σας την Καρδιά Του όπως κι Αυτός θα κάνει κατοικία Του τη δική σας.

Μάθετε πως χωρίς ειλικρινείς προσευχές δεν θα μπορείτε να δείτε τη Βασιλεία του Θεού. Η επίγειος Βασιλεία Του πλησιάζει. Να θυμάστε πως αυτό ο Θεός θέλει από σας μια αλλαγή καρδιάς. Μη φοβάστε να ομολογήσετε τις αμαρτίες σας. Βιώστε και κάνετε πράξη το μυστήριο της εξομολόγησης.

Παιδιά Μου, σας ευλογώ όλους. (μήνυμα της Παναγίας)».

ΣΣ. Δείτε στην korinthiannews.gr το μήνυμα της εβδομάδας από το βιβλίο της “Αληθινής Εν Θεώ Ζωής”, το οποίο θα μπορείτε να βρείτε στο αντίστοιχο banner δεξιά στη σελίδα μας…