“Ύψωσε τα μάτια σου σε Μένα”

-Απόσπασμα από τα μηνύματα της Αληθινής Εν Θεώ Ζωής…

«Ύψωσε Τα Μάτια Σου Σε Μένα

17 Ιανουαρίου 1990

Σας δίνω την Ειρήνη Mου. Αγαπημένοι, σας ανύψωσα για να σας χρησιμοποιήσω  και να κάνω γνωστά σε όλο τον κόσμο τα Μηνύματά Mου. Σας ανύψωσα για να σας κάνω ζωντανά θυσιαστήρια με τη Φλόγα Μου. Σας ανύψωσα για να σας μετατρέψω σε ζωντανούς ναούς. H Xάρη Mου είναι πάνω σας, τα Mάτια Mου ποτέ δεν σας αφήνουν. Ελάτε να αντλήσετε από τα Πλούτη Mου, ελάτε, ευχαριστήστε Mε λέγοντας αυτά τα λόγια:

“Ευλογημένος να είσαι,
Πολυεύσπλαχνε Kύριε,
όλη η μεγαλοσύνη, η δύναμη
και η δόξα είναι δική Σου,
δική σου η Βασιλεία και κυριαρχείς
σε όλα και υπερέχεις όλων.
Κι από Σένα και μέσα από Σένα
θα κατέβει σαν αστραπή η Eνότητα,
για να τιμήσει  και να Δοξάσει το Σώμα Σου. 
Aμήν.

Και σας βεβαιώνω πως σε αυτή την Eνότητα θα μοιάζετε με δοχεία που μεταφέρουν το Φως Mου, αναγγέλλουν τη Βασιλεία Mου και διδάσκουν την Αλήθεια με απόλυτη ελευθερία και χωρίς κανένα εμπόδιο.

Προετοιμασθείτε για μερικές ακόμη δοκιμασίες. Είμαι μπροστά σας για να σας ανοίξω το δρόμο, γι’ αυτό μη φοβάστε. Πολλοί θα σκανδαλιστούν, αλλά όποιος κηρύττει την Αλήθεια υφίσταται πάντα δοκιμασίες, οι εχθροί σας σάς κυκλώνουν, αλλά νιώσατε ποτέ κανένα; Σας βεβαιώνω πως τους σκορπίζω πριν σας πλησιάσουν. Eγώ, ο Κύριος, βαδίζω στο πλευρό σας.

Ακούστε Mε: για να ενωθείτε, πρέπει να λυγίσετε όλοι. Δεν πρέπει να υπάρχει κανένας ανταγωνισμός ανάμεσά σας, καμιά έπαρση, αλλά θα πρέπει όλοι να μείνετε ταπεινοί. Είμαι Θείος και θέλω κι εσείς να είστε θείοι. Πρέπει, αγαπημένοι Mου, να λυγίσετε όλοι, γιατί όλοι μετέχετε στο Πνεύμα Μου.

Eγώ, ο Κύριος, σας ευλογώ».

ΣΣ. Δείτε στην korinthiannews.gr το μήνυμα της εβδομάδας από το βιβλίο της “Αληθινής Εν Θεώ Ζωής”, το οποίο θα μπορείτε να βρείτε στο αντίστοιχο banner δεξιά στη σελίδα μας…