1η διεθνής συνάντηση χορωδιών στο Ζευγολατιό…

Από τον πολιτιστικό σύλλογο Βόχας αναφέρεται: «Μια μοναδική μουσική εμπειρία περιμένει όσους βρεθούν την Πέμπτη το βράδυ, 4 Ιουλίου στο προαύλιο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ζευγολατιού. Οι δύο πολιτιστικοί σύλλογοι του χωριού, η Πνευματική Στέγη Ζευγολατιού και ο  Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Βόχας από κοινού με το νεοσύστατο Μουσικό Εργαστήρι Ζευγολατιού διοργανώνουν και παρουσιάζουν την 1η Διεθνή Συνάντηση Χορωδιών.

Η εκδήλωση απαρτίζεται από δύο μέρη. Στο πρώτο μέρος θα εμφανιστούν οι φιλοξενούμενες χορωδίες:  Navis (Λιθουανία), TedeumAdoramus (Βουλγαρία), Cantabile (Μολδαβία) και η βραβευμένη χορωδία των ΚΑΠΗ δήμου Βέλου-Βόχας.

Στο δεύτερο μέρος θα απολαύσουμε τα παιδιά του Μουσικού Εργαστηρίου Ζευγολατιού, τα οποία θα τραγουδήσουν χορωδιακά, ντουέτο και soloκομμάτια, με την συνοδεία κιθαρών του τμήματος κιθάρας του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Βόχας. Ακόμη θα παρουσιάσουν έργα σε αρμόνιο, αλλά και soloκλαρίνο!

Τη βραδιά θα κλείσει η χορωδία Εφήβων και Παίδων Ζευγολατιού με πρωτότυπες ερμηνείες χορωδιακών μουσικών κομματιών.

Σας περιμένουμε, την Πέμπτη 4 Ιουλίου το βράδυ, ώρα 9:00 ακριβώς,  να κάνουμε μαζί ένα ξεχωριστό μουσικό και μελωδικό ταξίδι!

Τα Διοικητικά Συμβούλια του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Βόχας, της Πνευματικής Στέγης Ζευγολατιού».