150% αύξηση στην τιμή του φυσικού αερίου …αλλά οι Κορίνθιοι θα μπορούν να συνδέονται δωρεάν στο δίκτυο!

Στο ethnos.gr αναφέρθηκε: “Ακόμα και 200% αύξηση μπορεί να εμφανίσουν οι τιμές στους λογαριασμούς φυσικού αερίου, εξαιτίας των ανατιμήσεων. Σύμφωνα με τον  ΣΚΑΪ, η τιμή της κιλοβατώρας του τριμήνου που ξεκινά και πέρυσι ήταν στα 0,04 ευρώ, σήμερα φτάνει τα 0,10 ευρώ ανά κιλοβατώρα. Δηλαδή πρόκειται για αύξηση της τάξεως 150%.

Για ένα νοικοκυριό

Ο λογαριασμός του φυσικού αερίου τον Ιανουάριο του 2021 ήταν στα 105 ευρώ, ενώ η πρόβλεψη για τον Ιανουάριο του 2022 είναι 333 ευρώ το μήνα, δηλαδή 217% αύξηση…”

Παρόλα αυτά τα πράγματα είναι “ευχάριστα” για τους Κορίνθιους καθώς θα μπορούν να συνδέονται στο δίκτυο φυσικού αερίου δωρεάν!!! …Τι και αν οι τιμές στο φυσικό αέριο εκτοξεύονται συνεχώς και κανείς δεν ξέρει που θα σταματήσουν!!! …Αυτά είναι λεπτομέρειες!

Αναφέρθηκε επίσης στο arcadiaportal.gr: “Πολύ καλά τα νέα για Αρκαδία και Κορινθία, καθώς οι καταναλωτές σε Τρίπολη και Κόρινθο θα μπορούν να συνδέονται στο δίκτυο φυσικού αερίου εντελώς δωρεάν

Εγκρίθηκε, λοιπόν, από την επιτροπή παρακολούθησης του ΕΣΠΑ το χρηματοδοτικό σχέδιο για την κατασκευή δικτύου φυσικού αερίου χαμηλής και μέσης πίεσης στους δήμους Τρίπολης και Κορίνθου.

Πλέον αναμένουμε την έκδοση της σχετικής πρόσκλησης απο το ΕΠΑΝΕΚ (Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία») προκειμένου να ολοκληρωθεί η όλη διαδικασία…”.

(ΤΑΡΖΑΝ)