Μητροπολιτική δαπάνη η κηδεία της υπαλλήλου της ΔΟΥ Κορίνθου…

Από τη μητρόπολη Κορίνθου αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Στον Καθεδρικό Ι. Ναό του Αποστόλου Παύλου στην Κόρινθο λειτούργησε την Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2021, ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιος, σύμφωνα πάντοτε με τα υγειονομικά μέτρα κατά της εξάπλωσης της COVID-19.

Την ίδια ημέρα ο Βοηθός Επίσκοπος και Πρωτοσύγκελλος της Ι. Μητροπόλεως μας άγιος Κεγχρεών κ. Αγάπιος λειτούργησε στην Ι. Μονή Αναστάσεως Χριστού στο Λουτράκι.

Την 11:30 το πρωί της αυτής ημέρας ο Σεβασμιώτατος και ο Θεοφιλέστατος μετέβησαν στο Α΄ Κοιμητήριο Κορίνθου, όπου και ετέλεσαν την Εξόδιο Ακολουθία της αοιδίμου Ευγενίας Χρυσοφάκη, υπαλλήλου της Δ.Ο.Υ Κορίνθου.

Στον επικήδειο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας, με ένθερμους λόγους,αναφέρθηκε στο ήθος και στο έργο της θανούσης αλλά και στην ιδιαίτερη σχέση που είχαν, λόγω της θητείας της ως μέλος του Μητροπολιτικού Συμβουλίου και επί μακαριστού Παντελεήμονος Καρανικόλα και επί Τοποτηρητείας και επί των ημερών του, και μάλιστα κατά τον πρώτο καιρό της εγκαταστάσεως του στην Ι. Μητρόπολή μας, που με την συμμετοχήτης και τις γνώσεις της βοήθησε στην ομαλή λειτουργία του διοικητικού αυτού οργάνου της Ι. Μητροπόλεως και στην θεαματική ανόρθωση των οικονομικών της.

Δεν παρέλειψε επίσης να παραμυθήσει τους «οικογενείς» της – σύζυγο, παιδιά της …- και ν᾿ ανακοινώσει ότι η κηδεία της αοιδίμου θα γίνει «τιμής ένεκεν» Μητροπολιτική δαπάνη…»