“Οι δύο Μας Καρδιές, τις έσχατες αυτές μέρες βγήκαν να σας διδάξουν – Όσο παραμένετε διηρημένοι, είστε στο σκοτάδι”

-Απόσπασμα από τα μηνύματα της Αληθινής Εν Θεώ Ζωής…

«Οι Δύο Μας Καρδιές, Τις Έσχατες Αυτές Μέρες Βγήκαν Να Σας Διδάξουν – Όσο Παραμένετε Διηρημένοι, Είστε Στο Σκοτάδι

14 Σεπτεμβρίου 1992

Τα Μάτια Μου χύνουν Δάκρυα καθημερινά για τα εγκλήματα αυτού εδώ του κόσμου… Τα Μάτια Μου κουράστηκαν να αναζητούν γενναιόδωρες ψυχές. Η Καρδιά Μου ταράζεται και Όλο Μου το Είναι ριγεί απ’ τον πόνο, σε σημείο να αποφεύγω να κοιτάξω τις αμαρτίες τούτης της γενεάς μήπως και ξεχειλίσει το Ποτήρι Μου.

Συνέθεσα ένα Νέο Ύμνο Αγάπης  για να σας Τον ψάλλω και να πλησιάσω από τον ουρανό κάθε καρδιά, για να σας σώσω και να σας θυμίσω την Αιώνια Αγάπη που τρέφω για τον καθένα σας. Δεν μίλησα από ψηλά για να σας επιβάλω τους κανόνες Μου, αλλά για να σας προτείνω μια συνθήκη Ειρήνης και Αγάπης που θα σας οδηγήσει όλους κάτω από τη Σκέπη Μου και θα σας ενώσει. Σας πρότεινα να σας νυμφευθώ … αλλά πόσοι από σας κατάλαβαν τι εννοούσα; Έχετε αντιληφθεί πραγματικά τι σας πρόσφερε ο Νυμφίος; Εξηγήστε Μου τότε γιατί κάθε φορά που μιλώ για συμφιλίωση απομακρύνετε το βλέμμα σας από Μένα …

Ξένος ήμουν και δεν Με υποδεχθήκατε, στην πόρτα σας ήμουν και χτυπούσα και δεν Με ακούσατε. Αν και είπα την Αλήθεια, η γλώσσα σας ποτέ δεν έπαψε να λέει αισχρά ψέματα για Μένα, να Με κρίνει και να Με καταδικάζει. Ήρθα να σας διδάξω τη φρόνηση και να σας θυμίσω τη Γνώση Μου, τη σημασία της Ηγεσίας και της Διακονίας, αλλά Με ειρωνευθήκατε και Με χλευάσατε. Σας επισκέφθηκα με Αγάπη και Στοργή, με διακαή πόθο να σας ενώσω όλους μέσα στην Καρδιά Μου και να σας διδάξω πάλι απ’ την αρχή τους κανόνες της πρώτης Μου Εκκλησίας, αλλά επιτρέψατε στους δικούς σας κανόνες να κυριεύσουν το πνεύμα σας, πετώντας Με έξω απ’ την καρδιά σας.

Θα ρωτήσετε: «πότε Σου τα έκανα όλα αυτά, Κύριε;» Σας βεβαιώνω πως Μου τα έχετε κάνει. Με κρίνατε πρόωρα και επιτρέψατε στα χείλη σας να Με καταδικάσουν, αφού ό, τι κάνατε στους απεσταλμένους Μου, το κάνατε σε Μένα. Βλασφημήσατε το όνομά τους, πιστεύοντας πως Μου κάνετε χάρη, αλλά στην πραγματικότητα βλασφημήσατε το δικό Μου Όνομα. Πώς μπορείτε παρ’ όλα αυτά να λέτε: «Ο Λόγος Σου, Κύριέ Μου, είναι Λύχνος στα πόδια μου, φως στα μονοπάτια μου,» όταν δεν δεχθήκατε το Λόγο Μου και δεν συμφιλιωθήκατε με τον αδελφό σας;

Με μεγάλη Αγάπη και μεγάλη Ευσπλαχνία οι Δύο Μας Καρδιές τις έσχατες αυτές μέρες βγήκαν να σας διδάξουν πάλι από την αρχή πως η προσευχή, η αγάπη και η ταπεινότητα είναι τα ΚΛΕΙΔΙΑ της σωτηρίας σας, αλλά πόσοι από σας κατάλαβαν αυτή την αλήθεια; Η καρδιά σας είναι η θύρα απ’ όπου μπορώ να μπω για να σας θεραπεύσω και να σας οδηγήσω στο Δρόμο Μου.

Φυλάξατε πραγματικά τα Λόγια Μας στην καρδιά σας ή επιδιώκετε πάντα τον πόλεμο; Δεν μπορείτε να κρυφθείτε από Μένα, ούτε μπορείτε να πείτε ότι σας στέρησα την Αλήθεια. Εξηγήστε Μου λοιπόν, αν ισχυρίζεστε πως είστε μέσα στην Αλήθεια, τη διαίρεσή σας … Άνοιξε τα μάτια σου, φίλε Μου! Άνοιξε την καρδιά σου, όχι το μυαλό σου! Σου το λέω ξανά:

Δεν υπάρχει δίκαιος άνθρωπος, ούτε ένας, δεν υπάρχει κανένας με σύνεση, αφού όλοι είστε κάτω από το ζυγό της αμαρτίας, δεν υπάρχει κανένας που να Με αναζητεί. Όλοι απομακρύνθηκαν, όλοι εξαχρειώθηκαν, κι όμως πολλοί από σας ισχυρίζονται πως είναι μέσα στο Φως. Σας βεβαιώνω πως όσο παραμένετε διηρημένοι, είστε στο σκοτάδι. Όσο χαίρεστε για τη διαίρεσή σας, δεν ξέρετε ακόμη πού πηγαίνετε, γιατί είναι πολύ σκοτεινά για να δείτε.

Ήρθα να σας προσφέρω ένα δώρο: το δώρο της Αγάπης Μου, αλλά δεν καταλάβατε πάλι την Αγάπη Μου, την απορρίψατε και την αποξενώσατε απ’ τις καρδιές σας. Παρά τις Εκκλήσεις Μου για συμφιλίωση και ενότητα, συνεχίζετε να αμαρτάνετε. Πώς μπορώ να συγχωρήσω τις αμαρτίες σας όταν επανειλημμένα καταπνίγετε τα Λόγια Μου; Ακούτε τη Φωνή Μου αλλά δεν Την αναγνωρίζετε πια. Αν δεν Μου επιτρέψετε να ξεριζώσω από την καρδιά σας ό, τι δεν είμαι Εγώ,  δεν θα δείτε ποτέ πως το Άγιο Πνεύμα Μου σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη φορά, γυρεύει από σας συμφιλίωση και ενότητα.

Σας έδειξα πώς να ενωθείτε.

Η ενότητα θα γίνει στην καρδιά. Η συμφιλίωση θα γίνει στην καρδιά και όχι με την υπογραφή μιας συμφωνίας! Πώς μπορεί κανείς να ισχυριστεί πως είναι δίκαιος όταν οι χώρες σας βρίσκονται σε πολεμική ανάφλεξη! Μάθετε πως η Ιερή Μου Καρδιά ζητάει από σας:

αγάπη, γενναιοψυχία, προσευχή
και ένα πνεύμα συμφιλίωσης
και να αγαπάτε ο ένας τον άλλο όπως σας αγαπώ.

Θα σας ακούσω άραγε να παραδίνεστε και να μετανοείτε;».

ΣΣ. Δείτε στην korinthiannews.gr το μήνυμα της εβδομάδας από το βιβλίο της “Αληθινής Εν Θεώ Ζωής”, το οποίο θα μπορείτε να βρείτε στο αντίστοιχο banner δεξιά στη σελίδα μας…