39χρονη εξέπνευσε κατά τη διακομιδή της με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από τη δομή στο νοσοκομείο Κορίνθου…

Σοβαρή είναι η παρακάτω ανακοίνωση που αφορά τον θάνατο 39χρονης κατα τη διακομιδή της με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από τη δομή στο νοσοκομείο Κορίνθου το βράδυ του Μ. Σαββάτου. Κάτι που πέρασε στα ψιλά…

Τι αναφέρει η ανακοίνωση…

“Πολλά και αναπάντητα είναι τα ερωτήματα για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο Κρανίδι και στο ξενοδοχείο δομή Γαλαξίας με αφορμή τα κρούσματα κορωνοϊού.

Στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο, που είναι δομή φιλοξενίας στο πλαίσιο του προγράμματος του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης, διαμένουν 470 αιτούντες άσυλο, οι οποίοι προέρχονται από χώρες της υποσαχάριας Αφρικής.

Το ξενοδοχείο ήταν σε καραντίνα από το βράδυ της Μ. Πέμπτης, επειδή βρέθηκε θετική σε κορονοϊό μία εργαζόμενη που δούλευε  εντός της δομής αλλά και εκτός τη δομής στην περιοχή.

Ωστόσο, και μια 28χρονη από τη Σομαλία, έγκυος στον έκτο μήνα, που μένει στην ίδια δομή (ξενοδοχείο Γαλαξίας) βρέθηκε θετική στον κορονοϊό την Κυριακή του Πάσχα που επισκέφτηκε για άλλη αιτία το νοσοκομείο Ναυπλίου, σε έλεγχο που της έγινε για τον κορωνοϊό, παρότι δεν εμφάνιζε συμπτώματα.

Στα ψιλά πέρασε ο θάνατος μιας 39χρονης προσφύγισσας από το Κογκό που εξέπνευσε κατά τη διακομιδή της με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από τη δομή στο νοσοκομείο Κορίνθου το βράδυ του Μ. Σαββάτου. Τα ερωτηματικά πολλά για το πώς έχασε τη ζωή της…

Υπεύθυνοι γι αυτήν την κατάσταση δεν είναι άλλοι από την Ε.Ε., τις κυβερνήσεις των τελευταίων χρόνων, τις περιφερειακές και τις δημοτικές αρχές που εφαρμόζουν αυτή την αντιπροσφυγική  πολιτική. Υπεύθυνη είναι η πολιτική της Ν.Δ που ακόμα και σε περίοδο υγειονομικής κρίσης και επιδημίας προτάσσει  την κερδοφορία του κεφαλαίου απέναντι στην ανθρώπινη ζωή. Που μοιράζει εκατομμύρια ευρώ σε καναλάρχες  και Μορέα αλλά ταυτόχρονα προσπαθεί να αντιμετωπίσει την πανδημία με “ασπιρίνες” και προωθώντας την λογική της “ατομικής ευθύνης”.

Συνυπεύθυνοι είναι και αυτοί που επί της ουσίας συμφωνούν με την κυβέρνηση και τους χειρισμούς της (ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ κτλ)…”, αναφέρεται μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση από την “ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΟ ΜΩΡΙΑ –Συμπόρευση για την Ανατροπή»

ΣΣ. Τι αναφέρουν από το νοσοκομείο Κορίνθου στην παραπάνω καταγγελία;