“Με είχε πάει στον Ισθμό για να με πετάξει…»

“Η γυναίκα, η οποία κακοποιήθηκε από τον σύζυγο της στο Άργος μίλησε για τα χτυπήματα που δέχτηκε.

Η περιγραφή της γυναίκας για όσα πέρασε προκαλούν φρίκη. «Μου λέει “Σήκω, προχώρα στο μπάνιο. Αυτό το μπάνιο θα το θυμάσαι μια ζωή και εκεί θα χύσεις αίμα”… Μου είχε πετάξει όλα τα υγρά, ό,τι είχα μέσα στο μπάνιο χλωρίνη. Είχε πάρει το μαχαίρι μαζί του.

Είχε πάρει δυο μαξιλαροθήκες, τη μια τη βούτηξε μέσα στη λεκάνη. Μου την έβαλε στο στόμα, μου έβαλε και το κεφάλι μου στη λεκάνη. Μετά μου έβαλε τη μαξιλαροθήκη στον λαιμό μου. Με έπνιγε. Μου είχε βάλει και το μαχαίρι στον λαιμό. Μου τράβαγε τα μαλλιά, με χτυπούσε στον καθρέφτη. Μου έλεγε “Κοίτα το πρόσωπο σου πώς είσαι. Ποιος θα σε πάρει;», είπε στο Star η γυναίκα.

Ο εφιάλτης της δεν σταμάτησε εκεί αφού ο σύζυγος της την χτύπησε με σίδερο στο πρόσωπο. «Μετά μου έβαλε τη λωρίδα του παντελονιού στον λαιμό δύο φορές. Μου λέει: Θα σε σκοτώσω. Θα σε πνίξω μου κάνει. Πήρε το σίδερο, που σιδερώνουμε και μου το κοπάνησε στο πρόσωπο μου. Το ψωμί το βούτηξε με νερό μετά έβαλε και χλωρίνη. Μου το πέταξε και στην μούρη. Μου το έβαλε και κάτω και μετά μου άνοιξε γρήγορα την βρύση και με έπλυνε για να μην πάθω εγκαύματα. Το μυαλό σου μου λέει δε θα το πειράξω γιατί το θέλω για τα παιδιά μου. Θα σου πειράξω μόνο τα μάτια, που από το ένα μάτι εγώ δεν βλέπω καλά», σημείωσε η γυναίκα.

Στη συνέχεια, φοβούμενος ότι η γυναίκα θα πεθάνει, τη μετέφερε στο νοσοκομείο. «Άρχισε πάλι τα ίδια μέσα στο αμάξι. “Ό,τι σου έκανα το έκανα για καλό, ένα μάθημα της έδωσα. Το έκανα από αγάπη”, έλεγε. Πριν δύο βδομάδες με είχε πάει στον Ισθμό για να με πετάξει», ανέφερε το θύμα.

«Θέλω να σαπίσει στη φυλακή. Να μην πλησιάσει ούτε τα παιδιά μου ούτε εμένα», τόνισε η γυναίκα. Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του δράστη υποστηρίζει ότι ήταν εν βρασμώ…”, αναφέρεται μεταξύ άλλων στο enikos.gr