“Χριστός Ανέστη!”

-Απόσπασμα από τα μηνύματα της Αληθινής Εν Θεώ Ζωής…

«12 Απριλίου 1997

Την Ειρήνη Μου σου δίνω, Βασούλα. Έλα να ακούσεις την Αγία σου Μητέρα: Ο Παντοδύναμος μίλησε πράγματι σε σένα. Έλα τώρα, εσύ στην οποία ο Θεός εμπιστεύθηκε το μήνυμα, έλα και γράψε τούτο:

“Χριστός Ανέστη!”

Αληθώς Ανέστη!

Ναι, ο Χριστός Ανέστη, κι αυτό θέλει ο Θεός να πεις σε όλους. Να αναγγείλεις στον ετοιμοθάνατο αυτόν κόσμο ότι ο Υιός Μου αληθινά αναστήθηκε. Κήρυξε έναν Χριστό αναστημένο, άγγελέ Μου, γιατί πολλοί από τη γενεά σου δεν αναγνωρίζουν αυτή την αλήθεια εξαιτίας του ορθολογισμού τους. Δεν διάβασες: «Αυτοί οι ίδιοι καυχώνται για τα κοσμικά τους επιτεύγματα, νομίζοντας ότι έχουν όλα όσα επιθυμούν κι ότι είναι ένδοξοι επειδή κατέχουν κοσμικά βασίλεια». Είναι γεμάτοι από μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους αντί να είναι γεμάτοι από την πληρότητα του Τριαδικού Θεού.

Γι’ αυτό η γη είναι ανάστατη και χύνεται τόσο αθώο αίμα. Αλλά κι αυτά επίσης είναι σημεία των καιρών. Ο Σατανάς και η σκοτεινή του εξουσία ξερνούν τον εμετό τους πάνω στη γη φέρνοντας θλίψεις στις οικογένειες και διαιρέσεις. Αναδεικνύουν ψευδοπροφήτες που γυρίζουν τον κόσμο και κάνουν σημεία και τέρατα, όλ’ αυτά για να παρασύρουν ακόμη και τους εκλεκτούς στην απάτη τους.

Αυτοί οι ψευδοπροφήτες πέφτουν πάνω σας βροχή, προκαλώντας πολλή αταξία και σύγχυση, φτωχά Μου παιδιά… Λόγια και ψευδορκίες γεμίζουν το στόμα τους, και οι προφητείες τους μοιάζουν με δηλητηριώδη φυτά που ευδοκιμούν τώρα στα αυλάκια του αγρού του Κυρίου. Οι ρίζες τους απλώνονται για να βλαστήσουν νέα δηλητηριώδη φυτά. Τα σήματα κινδύνου ηχούν στα αυτιά σας, παιδιά Μου, αλλά φαίνεται πως δεν καταλαβαίνετε και δεν διακρίνετε αυτά τα σήματα.

Ψάχνουν τον άνεμο που θα μεταφέρει τις φωνές τους ψηλότερα από αυτές του Βασιλιά Σολομώντα, του προφήτη Ηλία ή του Μωυσή, και διακηρύττουν ότι είναι ασύγκριτα σπουδαιότεροι, στεφανώνουν τους εαυτούς τους και αναρωτιούνται: “δεν είναι θαυμάσιο να έχουμε τόση εξουσία;” Προσέχετε μην ξεγελαστείτε, και είθε ο Θεός να προικίσει τις καρδιές σας με διάκριση, ώστε όταν φανερωθεί η Δόξα Του μπροστά στα μάτια σας, να σας προσελκύσει στην Αλήθεια».

ΣΣ. Δείτε στην korinthiannews.gr το μήνυμα της εβδομάδας από το βιβλίο της “Αληθινής Εν Θεώ Ζωής”, το οποίο θα μπορείτε να βρείτε στο αντίστοιχο banner δεξιά στη σελίδα μας…