“Η εσωτερική δύναμη της Εκκλησίας Μου είναι το Άγιο Πνεύμα Moυ”

-Απόσπασμα από τα μηνύματα της Αληθινής Εν Θεώ Ζωής…

«Η Εσωτερική Δύναμη Της Εκκλησίας Μου Είναι Το Άγιο Πνεύμα Moυ

15 Απριλίου 1991

Κύριε,
στείλε μας με δύναμη το Άγιο Πνεύμα Σου.
Επειδή, πολυεύσπλαχνε Αββά,
όπως δόξασες τον Υιό Σου και ο Υιός Σου Σε δόξασε,
ήρθε η ώρα που το Άγιο Πνεύμα Σου της Αληθείας
θα δοξάσει τον Υιό Σου.
Δείξε στον κόσμο ότι ο Λόγος Σου
είναι ζωντανός και δραστικός,
και όχι λόγια τυπωμένα στο χαρτί.
Το Άγιο Πνεύμα Σου “ας κάνει να συμφιλιωθούν πάλι
οι γονείς με τα παιδιά τους, και τα παιδιά με τους γονείς.”

Ειρήνη σε σένα. Βασούλα, οι Γραφές ποτέ δεν ψεύδονται. Οι Γραφές λένε ότι τις έσχατες ημέρες οι άνθρωποι θα δείχνουν ότι έχουν ευσέβεια, αλλά θα έχουν αρνηθεί την εσωτερική της δύναμη. Αχ! αγαπημένη Μου, όταν επιστρέψω θα βρω άραγε πίστη;

– Η εσωτερική δύναμη της Εκκλησίας Μου είναι το Άγιο Πνεύμα Μου μέσα της, ζωντανό και δραστήριο. Όπως η καρδιά στο σώμα, το Άγιο Πνεύμα Μου είναι η καρδιά του Σώματός Μου, που είναι η Εκκλησία.

– Η εσωτερική δύναμη της Εκκλησίας Μου είναι το Άγιο Πνεύμα Μου, που χαρίζει και διαμοιράζει τα δώρα Του και τις χάρες Του, προς όφελος της Εκκλησίας.

– H εσωτερική δύναμη της Εκκλησίας Μου είναι το Άγιο Πνεύμα Μου, η Υπενθύμιση του Λόγου Μου, δεν αποκαλύπτει τίποτα καινούργιο, αλλά τις ίδιες οδηγίες που δόθηκαν από το ίδιο Πνεύμα.

– Η εσωτερική δύναμη της Εκκλησίας Μου είναι το Άγιο Πνεύμα Μου που σας μεταμορφώνει, σας εξυψώνει και σας κάνει αληθινά αντίγραφα του Εαυτού Μου.

– Η εσωτερική δύναμη της Εκκλησίας Μου είναι το Άγιο Πνεύμα Μου, η Φωτιά αυτή που σας ζωογονεί, σας εξαγνίζει και μετατρέπει το πνεύμα σας σε πύρινες στήλες, σε φλογερά καμίνια αγάπης, σε ζωντανές λαμπάδες φωτός, για να διακηρύξετε άφοβα το Λόγο Μου, να γίνετε μάρτυρες του Υψίστου και να διδάξετε τους άλλους να επιδιώκουν τα αγαθά που βρίσκονται στον Ουρανό.

– Η εσωτερική δύναμη της Εκκλησίας Μου είναι το Άγιο Πνεύμα Μου, η Ζωή και η Πνοή που σας διατηρεί ζωντανούς και κάνει το πνεύμα σας να Με επιθυμεί και να Με αποκαλεί: Αββά. Αν αρνείσαι, παιδί Μου, και καταπνίγεις τα χαρίσματα του Αγίου Μου Πνεύματος, τι είδους υπηρεσίες θα μπορείς να Μου προσφέρεις; Μη μοιάζετε με πτώματα που δείχνουν ότι έχουν ευσέβεια αλλά αρνούνται την εσωτερική της δύναμη, με ανώφελες συζητήσεις, περιορίζοντάς Με στην Θεότητά Μου. Μην εμποδίζετε εκείνους που έρχονται κοντά Μου σαν παιδιά και ζουν μια ζωή αφοσιωμένη στο Άγιο Πνεύμα. Είμαι Εγώ που τους προσκαλώ στους γάμους του Αγίου Μου Πνεύματος.

Το μυστικό της αγιότητας είναι: αφοσίωση σε Μένα, το Θεό σας, και δεν μπορείτε τίποτε να κάνετε μόνοι σας, αν δεν σας καθοδηγήσει το Πνεύμα Μου που ζει μέσα σας και σας διδάσκει τα Ουράνια πράγματα. Σας βεβαιώνω, αν κάποιος Με φοβάται θα δεχθεί τη διαπαιδαγώγησή Μου. Μην κοιμάστε λοιπόν, γιατί αυτός είναι ο Καιρός που θα πρέπει να είστε ξύπνιοι και προσεκτικοί, περισσότερο από ποτέ. Αυτός είναι ο Καιρός να ανοίξετε τα αυτιά σας και να ακούσετε το Πνεύμα Μου και να μην Το αγνοήσετε. Μην επιδεικνύετε άκαιρα τη σοφία σας απωθώντας την Πνοή του Αγίου Μου Πνεύματος και καταπνίγοντας την εσωτερική δύναμη που ενεργοποιεί την Εκκλησία Μου.

Θέλετε να είστε συνετοί; Τότε ανοίξτε τα μάτια σας.

Θέλεις να είσαι συνετός; Άνοιξε την καρδιά σου και τα αυτιά σου, φίλε Μου, όχι το μυαλό σου. Ο συνετός άνθρωπος ποτέ δεν περιφρονεί μια προειδοποίηση από το Πνεύμα, μόνο ο υπερήφανος δεν γνωρίζει τι σημαίνει φόβος. Ο φόβος του Κυρίου είναι η αρχή της Σοφίας.

Θέλετε να είστε συνετοί; Ζητήστε να βρείτε την Αλήθεια που σκύβει απεγνωσμένα πάνω στη δυστυχία σας, για να σας σώσει! Δείτε Ποιος σκύβει πάνω στην αθλιότητά σας και την κακία σας για να σας φέρει κοντά Του, να σας σηκώσει από τους τάφους σας και να σας ξαναδώσει Ζωή!

Ω ελάτε! Μη Με παρεξηγείτε, δεν σας εξαναγκάζω κι ούτε προσπαθώ να παραβιάσω την ελευθερία σας! Σε λυπήθηκα, γενεά. Μη λες πως ό, τι είχα να πω έχει ειπωθεί. Γιατί Με περιορίζεις όπως τον εαυτό σου;

Εγώ είμαι η Υπενθύμιση του Λόγου Μου, ναι, η εσωτερική δύναμη της Εκκλησίας Μου και είμαι ελεύθερος να σας στέλνω νέα σημάδια και να επιτελώ νέα θαύματα. Είμαι ελεύθερος να σε αναστήσω γενεά και να ρίξω πάνω σου θεραπευτικό βάλσαμο από τα Πλούτη της Ιερής Μου Καρδιάς, όταν θέλω και σε όποιον θέλω. Κτίζω, ναι, ξανακτίζω την Εκκλησία Μου, που είναι τώρα ερειπωμένη, γι’ αυτό λοιπόν μη Με κάνεις να σε αντικρύσω, γενεά, την Ημέρα της Κρίσεως και να αναγκαστώ να σου πω: εσύ, ήσουν ένας απ’ τους διώκτες Μου που γκρέμιζαν ενώ Εγώ έκτιζα. Το Έλεος είναι τώρα μπροστά στις πόρτες σας και η Ευσπλαχνία Μου χτυπά τις πόρτες σας στους χαλεπούς καιρούς σας.

Λέτε πως είστε άγιοι; Αποδείξτε την αγιοσύνη σας δείχνοντάς Μου τη λατρεία σας στο Πρόσωπό Μου. Αποδείξτε την αγιοσύνη σας δείχνοντάς Μου τις ψυχές που μεταστρέφετε και φέρνετε κοντά Μου, γιατί η Βασιλεία Μου δεν έγκειται σε λόγια ή σε μια εξωτερική ευσέβεια, αλλά σε μια εσωτερική Δύναμη που μόνο Εγώ μπορώ να σας δώσω με τη βοήθεια του Αγίου Μου Πνεύματος, αν το ζητήσετε. Νιώστε την Παρουσία Μου και την Αγάπη που έχω για τον καθένα σας.

Εγώ, ο Ιησούς Χριστός, είμαι παρών και σας ευλογώ όλους από τα βάθη της Ιερής Μου Καρδιάς, αφήνοντας τον Στεναγμό της Αγάπης μου στα μέτωπά σας. Να είστε ένα. Η Εκκλησία θα αναβιώσει».

ΣΣ. Δείτε στην korinthiannews.gr το μήνυμα της εβδομάδας από το βιβλίο της “Αληθινής Εν Θεώ Ζωής”, το οποίο θα μπορείτε να βρείτε στο αντίστοιχο banner δεξιά στη σελίδα μας…