“Έχω ανοίξει τις Ουράνιες αποθήκες Μου – Αναγνωρίστε τους καιρούς”

-Απόσπασμα από τα μηνύματα της Αληθινής Εν Θεώ Ζωής…

«Έχω Ανοίξει Τις Ουράνιες Αποθήκες Μου – Αναγνωρίστε Τους Καιρούς

20 Φεβρουαρίου 1989

Είμαι ο Κύριος και ο Θεός σας. Κυβερνώ και υπερέχω όλων. Είμαι Εκείνος που σας έπλασε. Είμαι ο απαράμιλλος Θεός. Είμαι ο Άγιος των Αγίων. Αναρίθμητοι άγγελοι από όλες τις τάξεις πέφτουν πρηνείς ενώπιόν Μου και Με λατρεύουν ασταμάτητα. Με ποιον μπορείτε να Με συγκρίνετε; Όλος ο Ουρανός υμνεί ολημερίς το Μεγαλείο Μου. Έχω το Θρόνο Μου πάνω στα Χερουβείμ, είμαι ντυμένος Μεγαλοπρέπεια και Δύναμη. Είμαι ο Λόγος, το Φως το Αληθινό.

Κι όμως Εγώ, παρ’ όλη την Εξουσία Μου, παρ’ όλο το Μεγαλείο Μου, από μεγάλη Ευσπλαχνία κατεβαίνω και σκύβω για να πλησιάσω εσάς. Έρχομαι σε εσάς, ένα έθνος πολύ ευνοημένο, σε εσάς, αγαπημένοι, έρχομαι. Μπροστά σας στέκομαι ξυπόλητος και σα ζητιάνος, σας απλώνω το Χέρι. Σας εκλιπαρώ για Αγάπη, Ειρήνη και Ενότητα. Θα ακούσετε την Κραυγή Μου;

Είμαι Πληγωμένος σε απερίγραπτο βαθμό, οι Πληγές Μου συνεχώς πληθαίνουν από τις ψευδορκίες, την ανομία και μια μεγάλη έλξη προς την αμαρτία. Ως πότε η Δημιουργία Μου θα συνεχίζει να είναι άπιστη και πονηρή; Ρωτώ όσους αψηφούν τις Εντολές Μου: «Τι θα κάνετε την Ημέρα της Κρίσεως; Σε ποιον θα τρέξετε για βοήθεια; Πού θα αφήσετε τα πλούτη σας;»

Από το Άπειρο Έλεός Μου και τη μεγάλη Μου ευσπλαχνία, γέμισα τους ουρανούς με οιωνούς. Εκχέω αδιάκοπα το Πνεύμα Μου πάνω σε όλη την ανθρωπότητα. Δίνω οράματα στους νέους σας, σας γεμίζω με Σημεία και με Χάρες. Βλέπετε; Έχω ανοίξει τις Ουράνιες Αποθήκες Μου γι’ αυτή την πεινασμένη γενεά. Θα φάτε με την ψυχή σας, θα φάτε ώσπου να χορτάσετε.

Oι Γραφές εκπληρώνονται. Σας δίνω τα Σημεία των Έσχατων Καιρών, κι όμως οι περισσότεροι από τους δικούς Μου αρνούνται να αναγνωρίσουν αυτά τα Σημεία … Πώς δεν μπορείτε να διακρίνετε τα Σημεία των Καιρών;

Τώρα όμως, αν και τα περισσότερα παιδιά Μου Με έχουν αποστραφεί, αν και Με έχουν εγκαταλείψει, Εγώ, με αιώνια αγάπη και χωρίς ποτέ να αποκάμω, θα τρέξω πίσω τους. Δεν θα παραλείψω ποτέ να καλώ καθένα απ’ αυτά επανειλημμένα. «Επιστρέψτε σε Μένα με όλη σας την καρδιά, νηστέψτε και μετανοήστε, ανοίξτε Μου τις καρδιές σας και θα σας θεραπεύσω, γυρίστε σε Μένα, τον Πατέρα σας. Κι Εγώ, με την ίδια στοργή που φέρεται ο πατέρας στα παιδιά του, θα φερθώ σε όσους μετανοούν και επιστρέφουν κοντά Μου, γιατί είμαι γεμάτος Καλοσύνη για τους αδύναμους και γεμάτος Έλεος για τους άθλιους. Είμαι Πολυέλεος και Πολυεύσπλαχνος.

Ω αγαπημένες ψυχές, ακούστε την Κραυγή Μου από ψηλά: «Γεμίστε τις καρδιές σας με την Θεϊκή Μου Αγάπη». Γεμίστε τις καρδιές σας και μάθετε να συγχωρείτε ο ένας τον άλλο, μην κρίνετε ο ένας τον άλλο! Όταν συγχωρέσετε ο ένας τον άλλο, θα αρχίσετε να βαδίζετε στο Δρόμο της Ενότητας, όταν πάψετε να κρίνετε τον πλησίον σας, θα ονομασθείτε, Αληθινά δικοί Μου. Κάνετέ Με, Εμένα το Θεό σας, να χαίρομαι για σας, πρόβατά Μου.

Σας προσφέρω την Ειρήνη Μου, πάρτε την Ειρήνη Μου και μοιρασθείτε Την με τους άλλους, πάρτε την Αγάπη Μου κι αφήστε Την να σας περιβάλει σαν λουλουδένιο στεφάνι. Παιδιά της Καρδιάς Μου, σας το λέω με φόβο και τρόμο, όμως πρέπει να σας διατηρήσω στην Αλήθεια. Παρά τις παρακλήσεις που σας απευθύνω, παρ’ όλες τις προειδοποιήσεις Μου, πολλοί θα συνεχίσουν να αμαρτάνουν, κινδυνεύουν να χάσουν την ψυχή τους.

Ζείτε σε μια εποχή ανταρσίας και η Γραφή λέει πως, στους δικούς σας καιρούς, «αυτός ο λαός θα περιφρονεί τη θρησκεία και θα εμπαίζει την Επαγγελία. Οι άνθρωποι αυτοί, επειδή έχουν γίνει σκληρόκαρδοι θα αρνηθούν να ακούσουν.» Ζείτε τις έσχατες ημέρες πριν έρθει η Ημέρα του Εξαγνισμού. Επαγρυπνείτε μέρα και νύχτα, προσεύχεστε αδιάλειπτα. Σας βεβαιώνω πως πλησιάζουν οι Ημέρες του Εξαγνισμού.

Σας αγαπώ όλους με αιώνια αγάπη και χάρη στην Άπειρη αυτή Αγάπη κατεβαίνω σε διαφορετικά μέρη της γης για να σας προειδοποιήσω. Μην παρεξηγείτε τα λόγια Μου, θεωρώντας απειλές τις προειδοποιήσεις αυτές. Είμαι Άγιος και θέλω εσείς που έχετε πλαστεί σύμφωνα με την Εικόνα Μου, να ζείτε άγια. Από καταβολής κόσμου έχω αναδείξει αγίους και προφήτες για να σας υπενθυμίσουν πως είμαι Άγιος. Σας προετοίμασα όλους γι’ αυτή την Ημέρα, την Ημέρα του Εξαγνισμού Μου, όταν το Πύρινο Πνεύμα Μου θα φυσήξει με δύναμη πάνω σας και θα ξεπλύνει κάθε ανομία. Θα ξεπλύνει ό, τι είναι βέβηλο. Να είστε έτοιμοι γι’ αυτή την Ημέρα, ακούστε την Κραυγή Μου, ακούστε την παράκλησή Μου.

Ας καταλάβει ο συνετός τούτα τα Λόγια: γυρίστε σε Μένα, επιστρέψτε, Εγώ είμαι το Καταφύγιό σας. Αναγνωρίστε τα Σημεία, αναγνωρίστε τα Σημεία του Τέλους των Καιρών! Μη σφαλίζετε τα αυτιά σας, μην κλείνετε τα μάτια σας, αναγνωρίστε τους Καιρούς… Θυμηθείτε πως Εγώ, ο Κύριος, είμαι το Καταφύγιό σας. Αγαπημένες ψυχές, μείνετε σταθερές.

Ευλογώ τον καθένα σας, ευλογώ τους αγαπημένους σας».

ΣΣ. Δείτε στην korinthiannews.gr το μήνυμα της εβδομάδας από το βιβλίο της “Αληθινής Εν Θεώ Ζωής”, το οποίο θα μπορείτε να βρείτε στο αντίστοιχο banner δεξιά στη σελίδα μας…