“Προσφέρετέ Μου την καρδιά σας”

-Απόσπασμα από τα μηνύματα της Αληθινής Εν Θεώ Ζωής…

«Προσφέρετέ Μου Την Καρδιά Σας

1η Φεβρουαρίου 1995

Ειρήνη σε σας. Ολημερίς ήμουν μαζί σας και σας άπλωνα το Χέρι: λαέ Μου, κληρονομιά Μου, γενιά Μου, στρέψου σε Μένα, συμφιλιώσου μαζί Μου.. Σας αγαπώ από πάντα. Επιστρέψτε σε Μένα και θα επιστρέψω σε εσάς. Σπείρετε σπόρους αγάπης για να θερίσετε αγάπη. Σπείρετε σπόρους ειρήνης και θα κληρονομήσετε τη δική Μου Ειρήνη. Σπείρετε, ευλογημένοι της Ψυχής Μου, σπόρους συμφιλίωσης και θα κερδίσετε τη Δόξα Μου…

Μη θρηνείτε για υλικά πράγματα, υψώστε τα μάτια στον ουρανό και ζητήστε με την καρδιά σας τους Θεϊκούς Νόμους Μου ώστε μέσα από αυτούς να έρθει η Ουράνια Βασιλεία των Ουρανών στις καρδιές σας και το Θέλημά Μου να γίνει στις καρδιές σας όπως γίνεται στις καρδιές όλων των αγίων στον Ουρανό. Φωνάζω ως αυτή τη μέρα, όπως φώναξα στην Ιερουσαλήμ: «Αν ξέρατε το Μήνυμα Ειρήνης που σας προσφέρω ακόμη και σήμερα, θα το αρπάζατε!» – Όμως αυτά τα πράγματα είναι κρυμμένα από τους συνετούς και τους σοφούς και αποκαλύπτονται στους ταπεινούς. Η Βασιλεία των Ουρανών αποκαλύπτεται στους αθώους και τους ταπεινούς.

Διορθώστε τις καρδιές σας και θα ανταμειφθείτε τελικά, κι αν λέτε: “τι να Σου προσφέρουμε τώρα;” Σας λέω: “Προσφέρετέ Μου την καρδιά σας και θα βοηθήσω την ελλιπή σας πίστη, ανοίξτε την καρδιά σας και θα την κάνω ένα παράδεισο για Μένα, τον Θεό σας, όπου θα μπορώ να δοξαστώ.» 

Ελάτε να φάτε από τον καρπό που σας προσφέρω σήμερα όσο είναι καιρός ακόμη. Ελάτε σε Μένα. Ο Κύριός σας βρίσκεται στο δρόμο της επιστροφής Του, γι’ αυτό λοιπόν σας λέω: συμφιλιωθείτε μαζί Μου και γίνετε ένα στο Όνομά Μου.

Σας ευλογώ όλους στο Όνομά Μου, αφήνοντας τον Στεναγμό της Αγάπης Μου στο μέτωπό σας».

ΣΣ. Δείτε στην korinthiannews.gr το μήνυμα της εβδομάδας από το βιβλίο της “Αληθινής Εν Θεώ Ζωής”, το οποίο θα μπορείτε να βρείτε στο αντίστοιχο banner δεξιά στη σελίδα μας…