“Δημιουργία, μην παραμένεις για πάντα κλεισμένη στον ίδιο ύπνο”

-Απόσπασμα από τα μηνύματα της Αληθινής Εν Θεώ Ζωής…

«Δημιουργία, Μην Παραμένεις Για Πάντα Κλεισμένη Στον Ίδιο Ύπνο

12 Απριλίου 1994

Δημιουργία, μην παραμένεις για πάντα κλεισμένη στον ίδιο ύπνο. Θα φανερώσω σε όλη τη γη την αγιότητα του μεγάλου Μου Ονόματος, ναι, ακόμη και στους ειδωλολάτρες θα φανερώσω την αγιότητα του Ονόματός Μου.

Δημιουργία, δεν είναι οι διάφορες τροφές που σας τρέφουν και σας κρατούν στα πόδια σας, αλλά ο Λόγος Μου, που συντηρεί όλους όσους πιστεύουν σε Μένα. Γι’ αυτό ζητώ απ’ όλους σας να Με πλησιάσετε, εσείς που Με αγαπάτε, και να κληρονομήσετε την Βασιλεία που ετοιμάστηκε για σας από καταβολής κόσμου! Μη λέτε: «Ο Κύριός μας αργεί,» και αρχίσετε να αμαρτάνετε. Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι η αμαρτία σας μπορεί να περάσει απαρατήρητη; Αν η Επιστροφή Μου αργεί να έρθει, περιμένετε, γιατί θα έρθει το δίχως άλλο. Ο Κύριος θα έρθει μια μέρα που δεν το περιμένετε.

Σήμερα, χάρη στο Άγιο Όνομά Μου, φανερώνω στον Ουρανό το σημάδι του Υιού του Ανθρώπου για να το δούνε όλοι. Δεν σας αρκεί το Ουράνιο αυτό Λάβαρο;  Το Άγιο Πνεύμα Μου επισκιάζει όλους τους αστερισμούς μαζί και κατευθύνει το νου σας στην ουράνια πραγματικότητα, γεμίζοντας το πνεύμα σας με καθαρό φως, για να σας κάνει να αντιληφθείτε τα μυστήρια της Γνώσης Μου. Σας στέλνω το Άγιο Πνεύμα Μου για να σας ενισχύσει, παιδί Μου, και να κάνει ίσια τα μονοπάτια του λαού Μου. Εκχέω πάνω σας πλουσιοπάροχα το Πνεύμα Μου για να σας θυμίσω γι’ άλλη μια φορά πως δεν Με εντυπωσιάζουν οι μεγάλοι και οι ισχυροί αλλά οι πράοι και οι ταπεινοί. Γενεά, συγκινήθηκα βαθιά από την πείνα σου,  συγκινούμαι πάντοτε βαθιά για όλους εσάς…

“Φέρε με πίσω”, Μου φωνάζουν μερικοί από σας  “φέρε με πίσω και γιάτρεψέ με”. Αλλά δεν προλαβαίνω να σας φέρω κοντά Μου και να σας γιατρέψω και να σας γεμίσω με καλά πράγματα και μια θύελλα σας παρασύρει πάλι μακριά από τα Μάτια Μου, γιατί δεν ήσασταν ακόμη ριζωμένοι σε Μένα … Θέλετε να ριζώσετε σε Μένα; Αγαπάτε τότε τους εχθρούς σας, ευλογείτε τους διώκτες σας και προσεύχεστε γι’ αυτούς.

 Όταν κάποιος από σας ακούει τώρα τον λόγο της Βασιλείας των Ουρανών αλλά δεν τον καταλαβαίνει, πώς θα Με ακολουθήσετε τότε στα Αχνάρια Μου; Πώς θα ριζώσετε σε Μένα; Στραφείτε σε Μένα, πιάστε το Χέρι Μου και επιτρέψτε στο Πνεύμα Μου να φυσήξει μέσα σας και να σας ζωοποιήσει, αυτή την Πνοή που είναι καθαρή απόρροια της Δόξας Μου, κι από μια πέτρα που έχετε θα σας δώσω μια καρδιά, και από αδρανείς που ήσασταν, θα σας αναστήσω και θα σας εμφυσήσω ζωοποιό πνεύμα. Από τις  κακές προσπάθειες που καταβάλατε, θα κάνω το πνεύμα σας να φανερώνει γλυκύτητα και καλοσύνη προς τον άλλο … Προσέξτε καλά τους εαυτούς σας, μήπως οι καρδιές σας γίνουν βαριές από την αδιαφορία και την κακία.

Θέλετε να Με ακολουθήσετε; Γίνετε τότε η Ηχώ Μου, που αντηχεί από τον Ουρανό στη γη. Μην κακομεταχειρίζεστε ο ένας τον άλλο, αγαπάτε ο ένας τον άλλο, αυτό είναι ελευθερία, και σας την δίνει το Πνεύμα Μου. Μην είστε σαν σκοτεινή εικόνα και περιμένετε να έχετε ειρήνη.

Αχ, γενεά… Πλησιάζει η ώρα που ο Εχθρός θα σας κοσκινίσει όλους, στην πραγματικότητα έφτασε αυτή η ώρα, ο Εχθρός στήνει οχυρώματα γύρω από τις Παραδόσεις Μου και ολόγυρά σας! Όταν σας περικυκλώσει και σας κλείσει από παντού, θα σας δοκιμάσει στο καμίνι της θλίψης. Μην εξαπατάτε τους εαυτούς σας πιστεύοντας πως έχετε ακόμη καιρό. Κοιτάξτε γύρω σας. Όταν ένας αμαρτωλός απαρνηθεί, με τη Χάρη Μου, την κακία του και κάνει ό, τι είναι σωστό στα Μάτια Μου, ο Εχθρός ορμάει πάνω του και κάνει ό,τι μπορεί για να τον αποθαρρύνει και να τον παρασύρει πάλι στην Κοιλάδα του θανάτου … Ο Εχθρός τον αρπάζει πάλι και του σκάβει έναν  τάφο πιο βαθύ … Γι’ αυτό με δάκρυα στα Μάτια, σας φωνάζω διαρκώς όπως έκλαψα κάποτε για την Ιερουσαλήμ: «Μακάρι να καταλαβαίνατε κι εσείς, τούτη τη μέρα, το Μήνυμα της Ειρήνης! Αλλά τώρα, είναι κρυμμένο από τα μάτια σας! Και όλα αυτά επειδή δεν αναγνωρίσατε τα σημεία των Καιρών και την ευκαιρία που σας έδωσα όταν ήρθα στο δωμάτιό σας ξυπόλητος και ντυμένος με τρίχινο σάκο για να σας την προσφέρω!» Γενεά, δεν κατάλαβες μέχρι σήμερα το Θέλημά Μου. Ελάχιστοι έχουν καταλάβει το Θέλημά Μου … Γενεά, παραμένεις πάντα γεμάτη έχθρα.

Μείνετε μέσα στο Φως Μου και θα μείνετε μέσα στην Αγάπη. Μείνετε μέσα στην Αγάπη Μου και θα καρποφορήσετε με τη δική Μου Αγάπη. Βλέπετε; Το Πνεύμα της Αλήθειας που στέλνει το Φως Του στον ουρανό; Αλλά πολλοί από σας δεν έχουν καταλάβει τι σημαίνουν αυτά τα λόγια της Γραφής: «Ο λίθος που τον πέταξαν σαν άχρηστο οι οικοδόμοι, αυτός έγινε αγκωνάρι.”  Δεν είπα πως όποιος πέσει πάνω σ’ αυτόν το λίθο θα τσακιστεί, και σε όποιον πέσει ο λίθος θα τον κάνει κομμάτια; 

Μη χάσετε τη χάρη στην οποία στερεωθήκατε κάποτε, θεωρώντας τους εαυτούς σας ενάρετους, κανείς δεν είναι καλός παρά μόνο ο Θεός … Μην κρίνετε τον αμαρτωλό λέγοντας: «Του είναι άγνωστος ο δρόμος της ειρήνης και της δικαιοσύνης.» Αφήστε αυτά τα θέματα σε Μένα. Εγώ είμαι ο μοναδικός Κριτής. Ζητήστε Μου να σας φροντίσω και θα το κάνω. Οι δεήσεις σας θα φτάσουν στα σύννεφα. Ζητήστε! Και θα σας σώσω… Το Έλεος βρίσκεται μπροστά στις πόρτες σας, ποτέ μην αμφιβάλλετε για την Αγάπη Μου.

Σας ευλογώ όλους αφήνοντας τον Στεναγμό της Αγάπης Μου στο μέτωπό σας. (απόσπασμα)».

ΣΣ. Δείτε στην korinthiannews.gr το μήνυμα της εβδομάδας από το βιβλίο της “Αληθινής Εν Θεώ Ζωής”, το οποίο θα μπορείτε να βρείτε στο αντίστοιχο banner δεξιά στη σελίδα μας…