ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Αναμενόμενο! -Πρώτος ο Νανόπουλος στη δημοσκόπηση! -Σταυρέλης και Πνευματικός …δεν μπορούν να τον ακολουθήσουν!

-…Γράφει ο ΤΑΡΖΑΝ

Σε δημοσκόπηση που έγινε για το δήμο Κορινθίων από το peloponnisosnews στο ερώτημα ποιος πιστεύετε ότι θα είναι ο επόμενος δήμαρχος το 2023 ο Β. Νανόπουλος βγήκε πρώτος με διαφορά από τους υπόλοιπους δύο, Σταυρέλη και Πνευματικό!!! Ειδικά τα νούμερα που εμφανίζονται για τον Πνευματικό …είναι απογοήτευση!

Η καρτέλα:

Αναμενόμενο για την ώρα αυτό το αποτέλεσμα.

Ο Νανόπουλος χωρίς να επιδεικνύει κάποιο αξιόλογο έργο και με πολλά προβλήματα που αφορούν την καθημερινότητα του πολίτη κερδίζει έδαφος γιατί απλά οι αντίπαλοί του είναι οι Πνευματικός και Σταυρέλης οι οποίοι για την ώρα φαίνεται ότι δεν μπορούν να τον ακολουθήσουν!

Ο Πνευματικός δεν ξέρω αν θα μπει στη διαδικασία να είναι ξανά υποψήφιος δήμαρχος καθώς τόσα χρόνια κούρασε τους Κορίνθιους, δημιούργησε πολλές αντιπάθειες και δεν παρουσίασε, ειδικά τα τελευταία χρόνια, κάποιο αξιόλογο έργο. Ειδικά ο χαρακτήρας του προκάλεσε τους Κορίνθιους. Αν θυμηθούμε και πόσοι συνεργάτες του εγκαταλείπουν τον Πνευματικό ακόμα και αυτό το διάστημα που είναι στην αντιπολίτευση τότε πραγματικά είναι να αναρωτιέται κανείς σε τι μπορεί να ελπίζει!

Ο Ν. Σταυρέλης το παλεύει αλλά μέχρι στιγμής δεν πείθει τους πολίτες. Με ανακοινώσεις που βγάζει κάθε τόσο, όσο εύστοχες και αν είναι, δεν κερδίζονται οι εκλογές! Εξακολουθεί και κουβαλάει το ότι ήταν στενός συνεργάτης του Πνευματικού για πολλά χρόνια και έχει ευθύνη για την πορεία του δήμου επι θητείας Πνευματικού! Από την άλλη υπάρχουν συνεργάτες του σήμερα που στηρίζουν τη δημοτική αρχή του Νανόπουλου και ο ίδιος ο Σταυρέλης το δέχεται!!! Αυτά κοστίζουν! Είναι πολλά που πρέπει να αλλάξει ο Σταυρέλης για να μπορεί να έχει κάποια τύχη στις επόμενες εκλογές!

Από την άλλη οι υπόλοιποι υποψήφιοι δήμαρχοι Κορινθίων που τελικά τους ψήφισαν οι Κορίνθιοι και τους έβαλαν στο δημοτικό συμβούλιο (έστω ως αντιπολίτευση) και αυτοί κατέληξαν συνεργάτες του Νανόπουλου, αναρωτιέμαι αν θα είναι έστω υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι το 2023, γιατί για υποψήφιοι δήμαρχοι …το έχασαν το τρένο με τις επιλογές τους!

Σχόλιο korinthiannews.gr:

Αν και είναι νωρίς ακόμα για συμπεράσματα σε γενικές γραμμές τα σημεία που θίγονται παραπάνω από τον ΤΑΡΖΑΝ είναι εύστοχα! Αυτό που βλέπουμε για την ώρα είναι ότι ο Νανόπουλος συγκεντρώνει υψηλά ποσοστά επειδή η αντιπολίτευση κάνει …χαμηλές πτήσεις!