ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το νοσοκομείο Κορίνθου βγάζει ΑΡΝΗΤΙΚΟ στον covid παιδί με συμπτώματα!!! -Μετά από λίγη ώρα το παιδί κάνει έλεγχο στον ΕΟΔΥ και βγαίνει ΘΕΤΙΚΟ!!! -Δείτε τα έγγραφα “φωτιά”

Το θέμα που δημοσιεύουμε σήμερα εκθέτει ανεπανόρθωτα τους ελέγχους για κορονοϊό που γίνονται στο χώρο του νοσοκομείου Κορίνθου!!!

Παιδί με συμπτώματα πάει για έλεγχο στο νοσοκομείο Κορίνθου και το αποτέλεσμα που του βγάζουν είναι ΑΡΝΗΤΙΚΟ!

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ, λίγη ώρα αργότερα, το παιδί κάνει το τεστ στον ΕΟΔΥ στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου και βγαίνει ΘΕΤΙΚΟ!!!

Η μητέρα του παιδιού σε επιστολή της στην korinthiannews.gr αναφέρει:

“Την Πέμπτη 24/02/2022ο υιός μου Π.Δ διαγνώσει θετικός στον covid 19  με συμπτώματα πονόλαιμο, βήχα και μπούκωμα. Το παιδί μπήκε αμέσως σε καραντίνα όπως ορίζει το πρωτόκολλο για την δημόσια υγεία.

Την Τρίτη πήγαμε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου για να κάνει επαναληπτικό RAPIDTEST, δυστυχώς εκεί διαπίστωσα ότι για τους εργαζόμενους η πανδημία έχει γίνει ανέκδοτο. Σε τρία λεπτά μας ενημέρωσαν ότι το παιδί είναι ΑΡΝΗΤΙΚΟ ενώ είχε συμπτώματα.

Έφυγα και πήγα στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου που είναι κλιμάκιο του ΕΟΔΔΥ και το παιδί βγήκε ΘΕΤΙΚΟ στον covid 19.

Θεώρησα σωστό για ένα τόσο σοβαρό θέμα για την υγεία να ενημερώσω η ίδια τον διοικητή του Νοσοκομείου ο οποίος μου είπε ότι εμείς έχουμε γρήγορα τεστ ανίχνευσης και ότι δεν απαξιώσαμε την εξέταση του δικού σου παιδιού και εμένα έτσι μου το κάνουν”.

Τα έγγραφα “φωτιά”:

Αρχικά δείτε το έγγραφο από τον έλεγχο που έγινε στο νοσοκομείο Κορίνθου όπου ΕΒΓΑΛΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΤΟ ΤΕΣΤ στο παιδί:

Δείτε τώρα και το έγγραφο από τον έλεγχο που έγινε από τον ΕΟΔΥ όπου ΕΒΓΑΛΕ ΘΕΤΙΚΟ ΤΟ ΤΕΣΤ στο παιδί:

Προς τον διοικητή του νοσοκομείου Κορίνθου:

Κε Καρπούζη το παραπάνω θέμα είναι ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ καθώς βγαίνουν ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΑ τα τεστ που κάνουν οι πολίτες στο ίδιο το νοσοκομείο Κορίνθου! Αν δεν μπορείτε να εντοπίσετε έστω τα θετικά κρούσματα πως είστε σε θέση σαν νοσοκομείο να παρέχετε νοσηλεία στους ασθενείς την στιγμή που είναι γνωστό σε όλους ότι έχετε ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ;

Κε Καρπούζη σας έχουμε θίξει πολύ σοβαρά ζητήματα ως τώρα που αφορούν το νοσοκομείο και ΔΕΝ απαντήσατε! Αντιλαμβανόμαστε ότι σας φέρνουμε σε δύσκολη θέση να απαντήσετε στα ρεπορτάζ που έχουμε κάνει αλλά θεωρούμε με το να μην απαντάτε εκτίθεστε τόσο ο ίδιος όσο και το νοσοκομείο που εκπροσωπείτε!

Παραπάνω έχουμε επίσημη καταγγελία και έγγραφα που δεν χωράνε την οποιαδήποτε αμφισβήτηση!

Κε Καρπούζη τώρα θα απαντήσετε; Αν όχι απλά οι Κορίνθιοι πολίτες θα βγάλουν για ακόμα μία φορά τα συμπεράσματά τους!

Πλέον όμως επειδή το κακό έχει παραγίνει με τα περιστατικά στο νοσοκομείο Κορίνθου σκεφτόμαστε στο εξής να ενημερώνουμε για κάθε άρθρο μας το υπουργείο υγείας. Για να δούμε εκεί θα απαντήσουν;

ΣΣ. Για υπενθύμιση δείτε παρακάτω μία σειρά δημοσιευμάτων σε ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 1,5 μήνα (φανταστείτε τι έχει γραφτεί μέσα σε ένα χρόνο!!!) αλλά ποτέ δεν απάντησε η διοίκηση του νοσοκομείου Κορίνθου:

28 Φεβρουαρίου 2022:

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: …Κρύβουν τα ποσοστά θνητότητας στη ΜΕΘ! -Πλέον το θέμα έφτασε στον υπουργό! -Η διοίκηση συνεχίζει να μην απαντάει…

25 Φεβρουαρίου 2022:

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: Κε Καρπούζη …τι γίνεται με την κρίση του παθολόγου;

22 Φεβρουαρίου 2022:

“Καταρρέει” το νοσοκομείο Κορίνθου! -Έπεσαν οι σοβάδες πάνω σε ασθενείς! -Από θαύμα αποφύγαμε τα χειρότερα…

7 Φεβρουαρίου 2022:

Νοσοκομείο Κορίνθου: “Νιώθουμε προδομένοι -Ρισκάραμε τις ζωές μας -ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ” (φωτο)

7 Φεβρουαρίου 2022:

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: “Η κατάσταση στο νοσοκομείο παραμένει απελπιστικά η ίδια…”

25 Ιανουαρίου 2022:

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: Μετέφεραν άρον -άρον τους ασθενείς Covid! -Κίνδυνος διασποράς της ασθένειας μέσα στο νοσοκομείο; -Κίνδυνος για τη ζωή των ασθενών…