“Ένα ακόμα κάλεσμα σε μετάνοια”

-Απόσπασμα από τα μηνύματα της Αληθινής Εν Θεώ Ζωής…

«Ένα Ακόμα Κάλεσμα σε Μετάνοια

21η Μαΐου 2001

Σου είπα κάποτε, Βασούλα, ότι ο λαός Μου, το ποίμνιο, περιπλανιέται εδώ κι εκεί. Γι’ αυτόν το λόγο όρισα μια περίοδο χάρης. Στην περίοδο αυτή της χάρης, θέλησα να φανερώσω την Αγιότητα του Ονόματός Μου, ώστε όποιος ατιμάστηκε να έχει την ευκαιρία να επιστρέψει.

Έρχομαι στην περίοδο αυτή της χάρης, για να σας ενθαρρύνω όλους να ζείτε άγια ζωή και να τηρείτε τις Εντολές Μου. Το Όνομά Μου ακούστηκε σε πολλές χώρες και σε απόμακρα νησιά. Όπως σου προείπα κάλυψα τη γη με το Κάλεσμά Μου, ώστε να Με ακούσουν όλοι και να έχουν την ευκαιρία να Με ανακαλύψουν. Στην απροσπέλαστη καρδιά, έδωσα ιδιαίτερες χάρες για να ανοίξει με τις ακτίνες του θείου Φωτός Μου και, σαν δέσμη φωτός, φώτισα κι αυτές τις καρδιές.

Τι μπορώ να πω σήμερα; Παρέλειψα να βοσκήσω το Ποίμνιο; Απομάκρυνα ποτέ τη Ματιά Μου από τους αρρώστους σας και τους μοναχικούς σας; Δεν ίσιωσα το δρόμο σας για να μη σκοντάφτετε; Δεν έδειξα σε όλους σας τα σπλάχνα του Ελέους Μου; Όταν είδα πολλούς από σας να κατηφορίζουν την κοιλάδα του θανάτου και να είναι τόσο μακριά από το δρόμο της Ζωής, δεν ενήργησα; Αλλά, αχ! Πολλοί από σας επαναστατούν ακόμη εναντίον Μου…

Όπως είπα προηγουμένως για τους καλούς και τους κακούς, δεν σου είπα, κόρη, να πας να πεις σε όλους, καλούς και κακούς, αυτά τα λόγια:

«Κάνω τη Φωνή Μου να ακουστεί από τον ουρανό. Φωνάζω δυνατά για να ακούσουν όλοι, καλοί και κακοί. Πράγματι, η Φωνή Μου έφτασε στα πέρατα του κόσμου. Καλοί και κακοί πρέπει το ίδιο να μετανοήσουν. Οι καλοί, επειδή δεν κάνουν ακριβώς το Θέλημά Μου και δεν προσεύχονται σωστά. Πολλοί Με πλησιάζουν μόνο με τα χείλη. Οι κακοί, επειδή κάνουν συνεχώς θανάσιμες αμαρτίες από τη σκληροκαρδία τους και την αδιαφορία τους απέναντί Μου.»

Θα σας πω όμως τι γίνεται και τι εννοώ. Η Γραφή σας διδάσκει όλους ότι όποιος βάζει το χέρι του στο αλέτρι και κοιτάζει προς τα πίσω, δεν είναι κατάλληλος για τη Βασιλεία του Θεού.»

Όσο καιρό ήσασταν δούλοι της αμαρτίας, δεν νιώθατε υποχρεωμένοι να υπηρετήσετε το καλό και το δίκαιο, και τι κερδίσατε από τη διαγωγή σας αυτή; Ντρέπεστε τώρα γι’ αυτήν, γιατί οδηγούσε τελικά στο θάνατο. Τώρα, όμως, σας έδειξα ξανά το δρόμο και είστε ελεύθεροι από τη λάσπη που είναι η αμαρτία και η ενοχή σας. Ανήκετε στο Θεό και καρπός της καινούργια σας ζωής είναι η αγιοσύνη, και το τέρμα της πορείας σας είναι η ουράνια κατοικία σας. Γιατί ο μισθός που δίνει η αμαρτία είναι ο θάνατος, ενώ το δώρο που σας δίνω Εγώ είναι η αιώνια ζωή την οποία έφερε ο Υιός Μου, ο Ιησούς Χριστός.

Από μια ζωή φυλακισμένη στην αμαρτία, σε έκανα ελεύθερο άνθρωπο, Βασιλική, ελεύθερο να βαδίζεις την οδό των αρετών που ετοίμασα για όλους σας. Με τη χάρη σε έκανα να δεις, τα επουράνια που τα αγνοούσες παντελώς. Την περίοδο αυτή της χάρης, έδειξα σε όλους σας τη Λαμπρότητά Μου, αλλά αφού σκόρπισα επίσης σε πολλούς από σας όλες αυτές τις χάρες, παρόλα αυτά, πολλοί παραμένουν μακριά Μου.

Όταν έκανα γνωστά τα Μηνύματά Μου σε τούτη τη γενεά, μια φωνή ακούστηκε δυνατά: «Ελάτε να ακούσετε τον  Λόγο του Θεού!» Οι άνθρωποι έσπευσαν από παντού. Μαζεύτηκαν γύρω από την απεσταλμένη Μου για να ακούσουν τα Λόγια Μου. Άκουγαν αλλά ποτέ δεν κατάλαβαν πλήρως τα λόγια Μου, και οι ίδιοι ακούνε πάντα, διαβάζουν, αλλά ο Λόγος δεν βρίσκει χώρο στις καρδιές τους και συνεχίζουν να διαβάζουν, αλλά οι καρδιές τους είναι μακριά από Μένα. Δεν ενεργούν σύμφωνα με τα Λόγια Μου. Προτιμούν να ψάχνουν για σημάδια στον ουρανό, γιατί οι καρδιές τους δεν αποφάσισαν ακόμη για Μένα. Ναι, ακούνε αδιάφορα τα Λόγια Μου και γι’ αυτό δεν τα εφαρμόζουν. Η Βασιλεία του Θεού βρίσκεται ανάμεσά σας, αλλά δεν τη βλέπετε γιατί ούτε μετανοήσατε ούτε κενώσατε τον εαυτό σας για χάρη Μου. 

Αν αυτό το θαύμα, γιατί πρόκειται για θαύμα όταν μιλώ Εγώ, δεν σας άγγιξε και δεν το βλέπετε, πώς λοιπόν εσείς, που λάβατε τόσα πολλά, περιμένετε να μπείτε με άδεια χέρια στον Ουρανό; Ο Θεός είναι πολύ κοντά σας, κι όμως, πώς και δεν Τον βλέπετε; Δεν ακούσατε την αγγελική πρόσκληση στο δείπνο Μου; Δεν είδατε τη γενναιοδωρία του Χεριού Μου; Όταν φωνάζω, ο κόσμος διαλύεται και πολλά βασίλεια κλονίζονται.

Με ρώτησες, κόρη, πότε θα βροντοφωνάξω την κρίση Μου από τον Ουρανό; Αληθινά σου λέω: όταν θα λήξει αυτός ο καιρός του Ελέους και της Χάριτος … Ύστερα, Μου ζήτησες να αφήσω το Δυνατό Χέρι Μου να σας σώσει από τον εχθρό. Ήμουν μαζί σου όλο αυτό τον καιρό, και ακόμη δεν είδες το Δυνατό Μου Χέρι; Σε βεβαιώνω, όποιος σπεύδει να μετανοήσει και πασχίζει να επιστρέψει σε Μένα, Εγώ, με τη σειρά Μου, θα τον βαπτίσω με το Άγιο Πνεύμα για να γίνει πεντακάθαρος και σύμφωνα με την εικόνα Μου.

Λες ότι ο εχθρός Με προκαλεί. Ναι, πάντα Με προκαλούσε, δεν σας έμαθα όμως να τον αποκηρύξετε; Δεν αναλάμβανα πάντα να σώσω το Ποίμνιο από τη λάσπη του πονηρού; Ο διάβολος δεν έχει καμιά εξουσία πάνω σε εκείνον που είναι γερά ριζωμένος σε Μένα.

Όσο γι’ αυτούς που οι καρδιές τους είναι ακόμη στη λάσπη, όταν Με φωνάξουν, θα Με δούνε σαν Κριτή τους. Όμως τις μέρες αυτές της Χάριτος, έρχομαι με Έλεος, και σας απευθύνομαι με ποίηση. Τα λόγια που προφέρω είναι ευσέβεια και αρετή. Με έλαιο αγαλλιάσεως χρίζω όσους Με πλησιάζουν και σφραγίζω το μέτωπο τους. Αυτός είναι ο τρόπος που σας πλησιάζω όλους αυτές τις μέρες. Η παρουσία Μου είναι Λύτρωση, Σωτηρία, Έλεος. Αν καταλαβαίνατε τι σας προσφέρω, δεν θα στεκόσασταν έτσι, θα ανοίγατε την πόρτα της καρδιάς σας να Με δεχθείτε. Σας γέμισα όλους με θαυμαστά έργα για να στολίσω την ψυχή σας και να την κάνω κατάλληλη για την Βασιλεία Μου.

Κι εσύ, κόρη, που κατοικείς στον κήπο Μου, μείνε ατάραχη για να μπορείς να ακούς τη Φωνή Μου. Ευλογώ εσένα κι εκείνους που σου έδωσα να σε βοηθήσουν να σηκώσεις τον Σταυρό της Ενότητας που σου εμπιστεύθηκε ο Υιός Μου. Μη στεναχωριέσαι γι’ αυτούς που παραβλέπουν τους καλούς καρπούς του Έργου Μου και δεν πιστεύουν. Τα περήφανα κύματά τους θα συντριβούν μια μέρα. Θα δεις τη δύναμή Μου όταν το Έργο Μου πληθύνει και επηρεάσει τον κόσμο που είναι βυθισμένος στην αμαρτία.

Έλα, συγκεντρώσου στην Παρουσία Μου. Είμαι μαζί σου. (απόσπασμα)».

ΣΣ. Δείτε στην korinthiannews.gr το μήνυμα της εβδομάδας από το βιβλίο της “Αληθινής Εν Θεώ Ζωής”, το οποίο θα μπορείτε να βρείτε στο αντίστοιχο banner δεξιά στη σελίδα μας…