“Βάλε Τις Δύο Ιερές Μας Καρδιές σφραγίδα στην καρδιά σας – Η καρδιά σας να γίνει σαν κήπος”

-Απόσπασμα από τα μηνύματα της Αληθινής Εν Θεώ Ζωής…

«Βάλε Τις Δύο Ιερές Μας Καρδιές Σφραγίδα Στην Καρδιά Σας
Η καρδιά σας να γίνει σαν κήπος

2 Αυγούστου 1991

-Ιησού, Κύριέ μου, ευλογημένο να είναι το Όνομα Σου,
είθε το Άγιο Όνομα Σου να παραμείνει δοξασμένο στους αιώνες των αιώνων.

– Το Άγιο Όνομα Μου παραμένει και πάντα θα παραμένει σε όλη Του τη Δόξα.

-Είθε το Χέρι Σου να μας οδηγήσει στην Αλήθεια και στη μοναδική Αλήθεια.
Τίποτε να μη με χωρίσει απ’ αυτή την Αλήθεια πού Εσύ ο Ίδιος μας έδωσες.

-Ήρθατε σε Μένα άδειοι και φύγατε γεμάτοι. Δεν Με εντυπωσίασαν ποτέ τα μεγαλεία και η δύναμη. Εγώ ο Ίδιος γέμισα το στόμα σας με τη Σοφία Μου για να διδαχθείτε και να μην πλανηθείτε.  Σας έδωσα τις οδηγίες Μου για να βρείτε μέσα σ’ αυτές την υπεράσπισή σας. Ακούστε τώρα και καταλάβετε:

Βάλτε τις Δύο Ιερές Μας Καρδιές Σφραγίδα στην καρδιά σας.

Η Άμωμη Καρδιά της Μητέρας σας θα είναι η ασπίδα σας και η Ιερή Μου Καρδιά το Σπίτι σας. Με το Σημάδι αυτό σφραγίδα στην καρδιά σας, θα πιαστούν οι αλεπούδες που καταστρέφουν τους Αμπελώνες Μου που καρποφορούν τώρα. Εσείς, μικροί Μου είστε: ο Αμπελώνας  των δυο Ιερών Μας.1

Ελάτε, μικρά Μου παιδιά και ακούστε: ποιος από σας βρίσκει τη χαρά του στην Αιώνια Ζωή; 

– Ελάτε λοιπόν να Με λατρέψετε μέσα στη λαμπρή Μου Αγιότητα. Μείνετε σταθεροί στις προσευχές σας. 

–  Ο διάβολος θα αλυσοδεθεί με το Ροδάριο.

– Μείνετε σταθεροί στις εξομολογήσεις σας, μικρά Μου παιδιά, για να μπορείτε να έρχεστε και να Με κοινωνείτε όσο πιο συχνά μπορείτε.

– Νηστέψτε με ψωμί και νερό δυο φορές την εβδομάδα, για να επανορθώσετε και σαν θυσία. 

– Μην κοιτάτε αριστερά ή δεξιά σας, κοιτάτε μπροστά σας εκεί που είμαι Εγώ. Όπου κι αν πάω θα πάτε, όπου κι αν ζω θα ζήσετε.

Αυτοί, αγαπημένοι Μου, είναι οι Κανόνες Μου. Ο Λόγος Μου πρέπει να γίνει η καθημερινή σας τροφή, είναι ο Επουράνιος Άρτος σας, είναι η Ζωή σας. Ελάτε συχνά κοντά Μου και αφιερώστε τους εαυτούς σας στην Ιερή Μου Καρδιά και θα φυσήξω μέσα σας και θα σας κάνω δικούς Μου για να διαδώσετε το Λόγο Μου στις τέσσερεις άκρες της γης, και θυμηθείτε, οι σκέψεις σας να είναι οι Σκέψεις Μου, οι επιθυμίες σας οι Επιθυμίες Μου.  Μιμηθείτε Με.

– Μακάριοι εσείς που δεν Με έχετε δει αλλά πιστεύετε. Αφήνω τον Στεναγμό της Αγάπης Μου στο μέτωπό σας. Να Με ευλογείτε και να Με αγαπάτε. (απόσπασμα)».

ΣΣ. Δείτε στην korinthiannews.gr το μήνυμα της εβδομάδας από το βιβλίο της “Αληθινής Εν Θεώ Ζωής”, το οποίο θα μπορείτε να βρείτε στο αντίστοιχο banner δεξιά στη σελίδα μας…