“Θα Σας Οδηγήσω Σε Βαθύτερη Εσωτερική Ζωή”

-Απόσπασμα από τα μηνύματα της Αληθινής Εν Θεώ Ζωής…

«Θα Σας Οδηγήσω Σε Βαθύτερη Εσωτερική Ζωή

3 Ιουλίου 1996

-Εσύ είσαι Αυτός που στέλνει το Φως Του στις καρδιές μας;

-Εγώ Είμαι.

-Εσύ είσαι, Σαδδάι,που Σε θεωρούσαμε απρόσιτοκαι φανερώνεσαι τώρα σε εμάς,
Εσύ που είσαι ντυμένος φοβερή δόξα;

-Ιδού! Εγώ Είμαι.

-Σκοπός και Άσμα της ζωής μου,Εσύ είσαι που κάνεις κάτι που υπερβαίνει
τη γνώση μας και την αντίληψή μας;

-Εγώ Είμαι. Εκπληρώνω την Υπόσχεσή Μου. 

-Βάλσαμο των ματιών μου, βλέπω καλά;Εσύ είσαι που στέλνεις από ψηλά,
με την πιστή Σου Αγάπη, το Πνεύμα Σου το Άγιο;

-Εγώ Είμαι!Ναι! Πόσο περισσότερο θα μπορούσα να μιλήσω; Βλέπεις, Βασούλα; Κατεβαίνω για να είμαι μαζί σας. Αγαπημένοι Μου, ο Πατέρας είπε πως δεν θα κρατήσει κατάστιχα ή λογαριασμό στα βιβλία Του, αλλά θα σας στείλει μια έκχυση από το Άγιο Πνεύμα Του συντομότερα από ό,τι σχεδίαζε.

Ο διάβολος προκαλεί τη Δύναμή Μου και εκτοξεύει απειλές κατά της Εκκλησίας Μου. Γιατί λοιπόν θα πρέπει να αναβάλω ή να παραμείνω κι άλλο σιωπηλός; Εγώ ο Ίδιος τώρα θα τον προκαλέσω με τη Δύναμη του Αγίου Μου Πνεύματος και θα προσελκύσω τον καθένα από σας στην Ιερή Μου Καρδιά. Θα οδηγήσω όλους εσάς που το θέλετε σε στενή κοινωνία μαζί Μου, ώστε πολλοί από σας να τιμηθούν με το μυστήριο της Σωτηρίας σας, που είναι ο Σταυρός Μου.  Θα περιβάλω την ψυχή σας και θα σας κρατήσω σε τέλεια κοινωνία μαζί Μου.

 Και με τη χάρη, θα εξασφαλίσω από σας μεγαλύτερες θυσίες, μεγαλύτερες επανορθώσεις. Θα σας οδηγήσω σε μια βαθύτερη εσωτερική ζωή και σε υψηλότερες μορφές προσευχής… Και όπως ο Υιός του Ανθρώπου δεν ήρθε για να Τον υπηρετήσουν αλλά για να υπηρετήσει, θα σας μάθω κι εσάς να κάνετε το ίδιο. 

Κι εσύ, μικρό Μου παιδί, σήκωσε Μαζί Μου τον Σταυρό της Ενότητας και δέξου να καθοδηγηθείς από το Πνεύμα Μου, Αυτός θα είναι για σένα Σημάδι και εγγύηση, πως προέρχεσαι από Μένα. Η Χάρη Μου αναπαύεται πάνω σου.

Έχω φυλάξει πολλές χάρες για σένα, γενεά, χάρες που θα σε οδηγήσουν στην αγιότητα και στην Βασιλεία Μου. Γι’ αυτό λέω σε εσάς που είστε έτοιμοι να κρίνετε, μην αρχίσετε να κρίνετε κατά τα φαινόμενα, πρόωρα, αφήστε να ωριμάσει η κρίση σας και να είναι σύμφωνα με το καλό και το σωστό.

Φωνάζω σήμερα όπως φώναξα κάποτε στην Ιερουσαλήμ: “Όποιος διψά, ας έρθει! Ας έρθει σε Μένα! Ελάτε να πιείτε, εσείς που πιστεύετε σε Μένα! Από την Ιερή Μου Καρδιά αναβλύζουν πηγές ζωντανού νερού! Ελάτε να ξεκουραστείτε, ελάτε να ζωογονηθείτε! Και τότε το φως των ματιών σας θα γίνει το φως του Πνεύματός Μου.

Πολλοί από σας μετέτρεψαν τη Βασιλεία Μου σε μια Βασιλεία όπου βασίζεται μόνο τα λόγια. Σας βεβαιώνω: Η Βασιλεία Μου είναι Δύναμη. Θα επισκεφθώ με τον ένα ή τον άλλο τρόπο όποιον διψά για Μένα, και με μεγάλη δύναμη θα αποκαταστήσω τη Βασιλεία Μου. 

Σε ευχαριστώ που σκορπίζεις πάνω μας
τα Πλούτη Σου, τα Δώρα Σου
και τις Χάρες Σου, Κύριε!

Με τη δύναμη του Πνεύματός Σου,
θα αφανίσεις τη σοφία των σοφών
και των έξυπνων την εξυπνάδα
θα την καταπατήσεις.
Θα διασκορπίσεις τους φιλοσόφους
και θα τους εξουθενώσεις.

Ω Άγιε Θεέ, έλα!
Δείξε την ισχύ της Δύναμής Σου
δείξε τη Δύναμη του Αγίου Σου Πνεύματος,
δείξε τη Δύναμη της Καλοσύνης Σου,
δείξε τη Δύναμη της Πιστότητάς Σου,
της Εγγύτητάς Σου, της Χαράς Σου και της Αγάπης Σου.

Πρέπει να ζυμωθούμε.
Δώσε μας λοιπόν αυτή τη χάρη,
ω Κύριε, δώσε μας αυτή τη χάρη να νικήσουμε το κακό,
και να απαλλαγούμε από την παλιά μαγιά της αμαρτίας
και της κακίας που παραμένει μέσα μας
αντικαθιστώντας την με φρέσκια μαγιά!

Άκουσε: Το Πνεύμα Μου θα κρίνει ανάμεσα σε πολλούς λαούς, το δίκιο θα αποδώσει σε έθνη δυνατά. Κι αυτό θα γίνει για να εκπληρωθούν τα λόγια Μου όταν σου ζήτησα να μιλήσεις εκ μέρους Μου.

Η Καλοσύνη είναι μαζί σου! Ποτέ μην αμφιβάλλεις … Γύρευέ Με πάντα, αυτό Με ευχαριστεί. Κράτα το χέρι σου  μέσα στο δικό Μου και δεν θα ξεστρατίσεις…

Σε ευλογώ».

ΣΣ. Δείτε στην korinthiannews.gr το μήνυμα της εβδομάδας από το βιβλίο της “Αληθινής Εν Θεώ Ζωής”, το οποίο θα μπορείτε να βρείτε στο αντίστοιχο banner δεξιά στη σελίδα μας…