ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Επι της ουσίας …τίποτα! -Στη σύσκεψη συμμετείχαν και οι έξι δήμαρχοι και …άκουγαν τις θεωρίες του Πτωχού στο ΣΟΒΑΡΟ θέμα της…

Στη σύσκεψη για τη λειψυδρία στην Π.Ε Κορινθίας συμμετείχαν και οι έξι δήμαρχοι της Κορινθίας. Στο ΣΟΒΑΡΟ αυτό θέμα οι δήμαρχοι απλά …άκουγαν τις “θεωρίες” του Πτωχού! Αναφορά ξανά στο φράγμα στον Ασωπό…κτλ, συνεργασία με την κεντρική κυβέρνηση … και επι της ουσίας τίποτα!

Και παρόλα αυτά για τη συνάντηση αυτή …των θεωριών του Πτωχού έβγαλαν και ανακοίνωση από την περιφέρεια Πελοποννήσου!

Απλά Δ. Πτωχέ στα σοβαρά θέματα που απασχολούν τους Κορίνθιους πολίτες να βγάζετε ανακοινώσεις όταν κάτι γίνεται ή ξεκινάει …και όχι τις θεωρίες για το τι πρέπει να γίνει! Μην κάνετε αυτά που κάνουν κατα καιρούς και άλλα πολιτικά πρόσωπα στην Κορινθία.

Αυτό κρατήστε το για την ώρα ως μία μικρή σημείωση!

Γιατί οι Κορίνθιοι είναι πλέον στα όριά τους!

Μακάρι τα σοβαρά προβλήματα στην Κορινθία να λύνονταν όσο εύκολα βγαίνουν και οι φωτογραφίες…

Η ανακοίνωση από την περιφέρεια Πελοποννήσου:

“Τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στα Γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας, υπό τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχό, με τη συμμετοχή των έξι δημάρχων του Νομού Κορινθίας. Στην ημερήσια διάταξη τέθηκαν ζητήματα σχετικά με τη διαχείριση των υδάτων και τη λειψυδρία, καθώς και οι αναγκαίες αποφάσεις για την αντιμετώπιση αυτών των προκλήσεων.

Ο Περιφερειάρχης υπογράμμισε τη σπουδαιότητα του νερού για την ανάπτυξη της περιοχής, αναφέροντας ότι θα υπάρξουν, από κοινού, συντονισμένες ενέργειες σε συνεργασία και με την κεντρική Κυβέρνηση. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην αξιοποίηση της λίμνης Στυμφαλίας, με έργα όπως μικροφράγματα, καθώς και επανάκτησης νερού από βιολογικούς καθαρισμούς και αφαλάτωσης. Συζητήθηκε επίσης η κατάσταση στο Φράγμα του Ασωπού και συμφωνήθηκε να προγραμματιστεί συνάντηση της Περιφέρειας και των Δήμων με τους αρμόδιους φορείς για την πρόοδο και την αξιοποίησή του.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι Δήμαρχοι:

Νίκος Σταυρέλης (Δήμαρχος Κορινθίων),

Βλάσης Τσιώτος (Δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης),

Γεώργιος Γκιώνης (Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων),

Σπύρος Σταματόπουλος (Δήμαρχος Σικυωνίων),

Κώστας Φρούσιος (Δήμαρχος Νεμέας),

Θανάσης Μανάβης (Δήμαρχος Βέλου-Βόχας).

Η σύσκεψη έκλεισε με δέσμευση για περαιτέρω συντονισμό και επόμενες ενέργειες”.

Κ.Ν