“Μην Καταριέστε τον Βασιλιά σας! Μην Προκαλείτε τη Δικαιοσύνη Του!”

-Απόσπασμα από τα μηνύματα της Αληθινής Εν Θεώ Ζωής…

«Μην Καταριέστε τον Βασιλιά σας! Μην Προκαλείτε τη Δικαιοσύνη Του!

18 Μαΐου 2011

Βασούλα, παιδί Μου. Είμαι η Ειρήνη και η Αγάπη. Γράφε:

Η φωνή των απεσταλμένων Μου δεν εισακούγεται από τον ρύπο των αμαρτημάτων τους. Οι ποιμένες σου είναι κοιμισμένοι, το ίδιο και ο λαός σου. Τα πρόβατά Μου είναι σκόρπια. Δεν βρίσκω παρηγοριά στην καρδιά τους. Συναντώ σκόρπια πτώματα καθώς βαδίζω, σκοντάφτω πάνω σε πτώματα, αναρίθμητα πτώματα. Ήρθα κοντά τους σαν ποιμένας για να γλυτώσω και να σώσω όσους αποσκίρτησαν από τον Λόγο Μου. Λίγοι άκουσαν το σπλαχνικό Μου κάλεσμα και τους συγκέντρωσα με χαρά κοντά Μου. Αν η χώρα σου θρηνεί και είναι τσακισμένη και οι δυνάμεις πίνουν το κρασί του λαού σου, αποστερώντας τους τα αναγκαία και αφήνοντας ανήμπορες ολόκληρες οικογένειες, σπρώχνοντας τους φτωχούς να γίνουν φτωχότεροι, σπαράζει μέσα Μου η Καρδιά Μου.

Περπάτησα για λίγο πάνω στη γη τους γεμάτος επιθυμία να τους ποιμάνω. Αλλά το Στέμμα Μου ρίχτηκε κάτω με φωνές και προσβλητικές από τους ποιμένες Μου, που ύψωσαν τη φωνή τους εναντία στο δώρο Μου. Αχ! επειδή ορκίστηκαν να παλέψουν εναντίον Μου, ενώ Εγώ τους έδινα τροφή και ποτό και τους πρόσφερα  στο Χέρι την Καρδιά Μου, η χώρα τους θα χτυπήσει τα στήθη της. Ήμουν αποφασισμένος να τους συνάξω όλους και να τους οδηγήσω στην Βασιλεία Μου.  Και να βοσκήσω τα πρόβατά Μου. Και να μάθω στον αμαρτωλό να εγκαταλείψει τον τρόπο ζωής του, τον ασεβή τους λογισμούς του. Ήμουν έτοιμος να σε σηκώσω στους ώμους Μου, να σου φερθώ ακριβά, αφού είσαι παιδί Μου και είμαι γεμάτος μακροθυμία. Ακόμη κι όταν οι άγγελοί σας, σάς προειδοποίησαν για τη ματαιοδοξία σας και σας φώναξαν:

«Προσέξτε! Μην καταριέστε τον Βασιλιά σας! Μην προκαλείτε τη Δικαιοσύνη Του γιατί θα κλαίτε και θα οδύρεστε με αγωνία! Οι ουράνιες δυνάμεις θα διασαλευτούν και τα βάσανά σας θα πληθύνουν… Μην εξάπτετε την οργή του Θεού. Σταματήστε να κάνετε το κακό. Μετανοήστε και μη Τον πικραίνετε άλλο.»

Κι όμως, δεν θέλησαν να ακούσουν. Βλέπεις, κόρη, είμαι ανάμεσά σας, ανάμεσά σας βρίσκομαι, αλλά Μου φέρονται περιφρονητικά. Με έχουν λησμονήσει. Κλεισμένοι στην αδιαφορία τους, οι ποιμένες Μου δεν Μου αποκρίθηκαν. Κι ούτε γεύθηκαν τη γλυκύτητά Μου για να µη μαραθούν… Είμαι ο Βράχος αλλά προτιμούν να στηριχθούν στην καταχνιά και όχι σε Εμένα.

Όταν αρνούνται το γεγονός ότι Με ακούς και Με βλέπεις µε την καρδιά σου, από τη δυσπιστία τους παραποιούν τις Γραφές. Ζω μέσα σε κάθε άνθρωπο, πώς λοιπόν μπόρεσαν να αρνηθούν την Παρουσία Μου;

Κύριε έχεις αυξήσει την όραση της ψυχής μου, επιτρέποντάς μου να Σε ατενίζω μέσα στη μεγαλοπρέπειά Σου.

Έρχεσαι και πας, εμφανίζεσαι για λίγο διάστημα και εξαφανίζεσαι, χάνεσαι για μεγαλύτερο διάστημα,
κι όμως είσαι πάντα μαζί Μου…

Βασούλα, το πρόβλημα µε τους ποιμένες Μου είναι ότι Με έχουν εκλογικεύσει. Ορισμένοι Με κατέχουν, αλλά όχι οι περισσότεροι. Το Πνεύμα Μου αναπαύεται σ’ εσένα και το έχω αποδείξει σε πολλούς. Τα σημάδια που δηλώνουν πως έρχεσαι από Εμένα είναι ολοφάνερα. Να χαίρεσαι! Γιατί ο Σωτήρας σου Τον οποίο είδες στην παιδική σου ηλικία να σε καλεί, ποτέ δεν έπαψε να είναι μαζί σου. Δεν σε εξύβρισαν, δεν σε συκοφάντησαν, δεν σε κατηγόρησαν για απατεώνα και ούτω καθεξής; Δεν σε κυνήγησαν για χάρη Μου; Αυτά είναι τα σημάδια πως το Πνεύμα Μου αναπαύθηκε και συνεχίζει να αναπαύεται σ’ εσένα.

Οι ποιμένες σου απορρίπτουν το χάρισμα της προφητείας, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως το Πνεύμα της προφητείας έπαψε να υπάρχει! Οι Γραφές δεν ψεύδονται ποτέ και πρέπει να κρατηθείς γερά απ’ Αυτές.

Όταν η γη έχει μολυνθεί από την αμαρτία και την αποστασία και εξουσιάζεται από τον διάβολο, δεν θα παρέμβω; Δεν θα στείλω το Άγιο Πνεύμα Μου να παρακινήσει την εκλεκτή Μου και να μιλήσει εξ Ονόματός Μου; Είναι ολέθριο το να απορρίπτουν το χάρισμα της προφητείας. Γι’ αυτό, λοιπόν, Βασούλα Μου, µείνε ακλόνητη, µη λυγίσεις ποτέ και να μην αμφιβάλεις, αυξήσου στη χάρη Μου και µάθε από Εμένα. Βρίσκω τη χαρά Μου σ’ εσένα. Έλα, εμείς;».

ΣΣ. Δείτε στην korinthiannews.gr το μήνυμα της εβδομάδας από το βιβλίο της “Αληθινής Εν Θεώ Ζωής”, το οποίο θα μπορείτε να βρείτε στο αντίστοιχο banner δεξιά στη σελίδα μας…