ΚΟΡΙΝΘΙΑ: …Όχι και έτσι! -Ανάρτηση πρόκληση του Χ. Δήμα για τους πολίτες και τους αστυνομικούς!

-Του Φώτη Νικολακόπουλου

Κάποια πολιτικά πρόσωπα στην Κορινθία κάνουν ότι μπορούν για να προκαλέσουν τη κοινή γνώμη και ανα τακτά χρονικά διαστήματα κάνουμε σχετικές αναφορές!

Όπως και η ανάρτηση που κάνει παρακάτω ο Κορίνθιος πολιτικός Χ. Δήμας!

Πρόσωπα της αυτοδιοίκησης, συνοδεία των αστυνομικών υπαλλήλων Κορινθίας, πήγαν πρόσφατα στο γραφείο του υπουργού Μ. Χρυσοχοΐδη και έθιξαν θέματα εγκληματικότητας στην Κορινθία ζητώντας ενίσχυση της αστυνομικής δύναμης.

Ο Χρυσοχοΐδης δεσμεύτηκε σε αυτή τη συνάντηση (ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕ ΤΟΣΟ Ο ΔΗΜΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΤΑΓΑΡΑΣ-οι 2 Κορίνθιοι υφυπουργοί δηλαδή) ότι θα ενισχυθούν άμεσα κάποια αστυνομικά τμήματα στην Κορινθία.

Κάτι το οποίο έγινε πριν από λίγες μέρες όπου και ενισχύθηκε η αστυνομική δύναμη στην Κορινθία με ένα μέρος επιπλέον αστυνομικών και αναμένεται και συνέχεια!

Και έρχεται τη Δευτέρα το μεσημέρι με ανάρτησή του ο Χ. Δήμας να πει ότι ενισχύεται με αστυνομικούς η Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας!!! Ανέφερε μάλιστα στην ανάρτησή του: “ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης με ενημέρωσε για τη σημαντική ενίσχυση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας…”

Και τώρα απευθυνόμαστε στους αστυνομικούς υπαλλήλους στην Κορινθία:

-Πέτυχε κάτι από ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ο Χ. Δήμας (από τις περασμένες εκλογές και μετά) για να κάνει την παρακάτω ανάρτηση;

-Ήταν μαζί σας ή απουσίαζε όταν πρόσφατα βρεθήκατε στο γραφείο του Χρυσοχοΐδη, όπου και πιέσατε τον υπουργό για ενίσχυση της αστυνομικής δύναμης στην Κορινθία;

-Συνέβαλλε έστω ο Χ. Δήμας για να κλείσει το ραντεβού που είχατε με τον Χρυσοχοϊδη ή άλλοι βοήθησαν;

Αν έχει γίνει κάτι από τα παραπάνω που αναφέρουμε να μας στείλετε μία επιστολή- απάντηση για να ενημερωθούν και οι Κορίνθιοι πολίτες!

Σε διαφορετική περίπτωση, αν δεν υπάρξει κάποια σχετική απάντηση από την ένωση των αστυνομικών στην Κορινθία, θεωρούμε προκλητική για τους Κορίνθιους πολίτες την παρακάτω ανακοίνωση από τον Χ. Δήμα, να προσπαθεί δηλαδή να κερδίσει τις εντυπώσεις για κάτι που έχουν καταφέρει άλλοι με τις ΣΥΝΕΧΕΙΣ πιέσεις τους!

Διαβάζοντας την παρακάτω ανακοίνωση του Χ. Δήμα αφήνουμε τους αστυνομικούς της Κορινθίας και κυρίως τους Κορίνθιους πολίτες να βγάλουν τα συμπεράσματά τους!

Δείτε τώρα την ανάρτηση του Χ. Δήμα τη Δευτέρα το μεσημέρι:

Ο Χ. Δήμας φωτογραφήθηκε δίπλα στον υπουργό, έγραψε και την παραπάνω ανακοίνωση …και όλα καλά!

ΣΣ. Για υπενθύμιση (στα όσα γράφουμε παραπάνω) δείτε και την πρόσφατη ανάρτησή μας: ΚΙΑΤΟ-ΒΕΛΟ: Ο Σταματόπουλος πήγε στον Χρυσοχοίδη και του είπε για την ελλιπή αστυνόμευση στην περιοχή! -Τι ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ο υπουργός ότι θα κάνει ΑΜΕΣΑ σε Κιάτο και Βραχάτι! -Ποιοι απουσίαζαν από τη συνάντηση…

Σε αυτή τη συνάντηση με τον Χρυσοχοΐδη όπου όλοι πίεζαν για ενίσχυση της αστυνομικής δύναμης από τους Κορίνθιους βουλευτές μόνο η Μ. Σούκουλη ήταν (παραπάνω φωτο)! Για να λέμε τα πράγματα ως έχουν! …Έτσι δεν είναι Χ. Δήμα;