ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Νικολακόπουλος-Φώτης

 

Αγαπητοί αναγνώστες,

Ένα μεγάλο ευχαριστώ εν πρώτοις για την προτίμηση που καθημερινά μας δείχνετε, επιλέγοντας εμάς, για την άμεση και έγκυρη ενημέρωσή σας.

Μας τιμά ιδιαίτερα η εμπιστοσύνη που μας δείχνετε και προσπαθούμε να ανταποδίδουμε με ειδήσεις που σας αφορούν άμεσα, αναδεικνύοντας τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε όλοι στην καθημερινότητά μας, δίνοντας κυρίως έμφαση σε πολιτικές και οικονομικές ατασθαλίες, μακριά από κομματικές ή άλλες επιρροές.

Η δημοσιογραφική ομάδα της «KORINTHIAN NEWS» και εγώ προσωπικά δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας το ίδιο αντικειμενικά και αμερόληπτα, πάντα στο πλευρό σας, καυτηριάζοντας τα κακώς κείμενα της Κορινθιακής κοινωνικής, οικονομικής και πολιτικής ζωής, αλλά και αποδίδοντας πρώτοι τα εύσημα σε όσους μεριμνούν για τον πολίτη και κάνουν σωστά τη δουλειά τους.

Στόχος όλων εμάς που στελεχώνουμε την εφημερίδα αυτή είναι η ορθή πληροφόρηση των αναγνωστών μας για τα τεκταινόμενα που λαμβάνουν χώρα στην Κορινθιακή επικράτεια. Αυτό είναι κάτι το οποίο δεν διαπραγματευόμαστε και σας το αποδεικνύουμε καθημερινά.

Θέλουμε να θεωρείτε δεδομένο ότι είμαστε ανοικτοί στις καταγγελίες σας, τα παράπονά σας, σε όποιο γεγονός σας προκαλεί δυσφορία ή έκπληξη, τα οποία μέσω της εφημερίδας μας θέλετε να μοιραστείτε και να γνωστοποιήσετε στο ευρύ κοινό.

 

*Τα άρθρα –σχόλια αναγνωστών (ανώνυμα ή επώνυμα)  που δημοσιεύονται στην korinthiannews.gr εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ηλεκτρονική μας εφημερίδα δεν υιοθετεί τις απόψεις αυτές.

 

Με εκτίμηση,

Φώτης Νικολακόπουλος